motosikletli kiz6
profili

  • topuklu ayakkabı giymeyen kızlar

    spor ayakkabı giyen hemcinsine varoş diyenler kadar varoş olmayan kızdır. en nihayetinde bu bir tercih meselesidir ve asıl varoşluk insanların tercihlerini yargılayan kişilerde mevcuttur.

    bir de destan yazmış giyse de yürüyemez falan diye ahaha. cono kavgası ederdim de canım istemiyor, yırttın kız.*

  • attila ilhan şiirlerinde geçen vurucu cümleler

    "seni görmeden öleceğim
    bir daha görmeden
    inge bruckhart
    zaten kaç yıldır yaşamıyorum"

    ayrıca şiirin tamamı en az ismi kadar vurucudur.

    (bkz: yanlış yaşamak)

  • ekşi sözlük kız kıza arkadaşlık veritabanı

    içerisinde;

    "şu başlığa yazan kız net kaşınıyordur.

    sonra 'ay beni taciz ettiler' diye ağlamayın"

    şeklinde bir entry barındıran veritabanı. şimdi hafif bir zeka kırıntısı sezseydim laf anlatmaya uğraşırdım ama zamanıma yazık.

    kızlar görün bunları, ekşi sözlük sapık kaynıyor. şu biçimde bir entry yazan insanın gözümde otobüs fortçularından, o saatte orada ne işi varmış diyenlerden, küçüğün rızası diye saçmalayanlardan zerre farkı yok.

  • twitter'da dönen aldatma olayı

    4 yıl boyunca bu ayarda insanlarla aynı okulda eğitim aldığım için ortalama 1 dakikalık bir göz gezdirme sonucu çözdüğüm gereksiz olay.

    benim bu kızlardan beter arkadaşlarım oldu. o zamanlar sosyal medya bu kadar popüler değildi. ifşalar sonucu yüzleşmeler genelde "yılmaz'ı meseneden silecesin" tadında geçiyordu. ama diyaloglar hemen hemen bu şekildeydi. yok sen benim eskimle nasıl yatarsın, vay efendim sevgilime çıplak fotoğraf mı yolladın, bizim arkadaşlar sizi kafede yiyişirken görmüş gibisinden yığınla iğrençliği gördüm. bu ülkenin gerçeği bu arkadaşlar. ülke insanı ilişki yaşamayı, sadık ve güvenilir olmayı bilmeyen, hormonlarının etkisinde ilkel dürtülerinin esiri olmuş.

    bir de bu tarz insanlara ilişki konusunda tavsiye vermeye çalışınca ya da biraz kendisine saygı duyması gerektiğinden bahsedince size ahlak polisi muamelesi yaparlar. hiç unutmuyorum bu tiplerden birine "her duyguyu hızlıca tüketmek iyi değil. bazı şeyleri özel insanlarla yaşayınca anlamlı olur. hem bizim yaşımız daha çok genç, her duyguyu tatmak için aceleci olursak yanlışa düşebiliriz. pişman olmaya ne gerek var?" gibisinden konuştuğumda bana aydın görüşlü bir ailede doğup nasıl böyle muhafazakar olduğumu sormuştu ahahaha. tabii ben o zamanlar her insanın belirli ahlak kurallarının olması gerektiğinden yana olduğum için ve insanların özünde iyi olduklarına inandığımdan, bu kişiler için çok uğraştım. kendilerini tüketmelerini, ileride pişman olacakları şeyler yaşamalarını istemediğim için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. sonuç olarak sizin tweetlerde gördüğünüz, benim bizzat şahit olduğum olayların kahramanları bugün evli, mutlu ve çocuklu olmanın yanı sıra hepsi birer ahlak timsali. cennetin kapısını aralayan kutsal anneler. çocuk yapmayı da bakmayı da iyi bilirler. ayrıca mükemmel evlilik nasıl olur bizden öğrenecek değiller ama gece eşinin yanında yatarken eski sevgililerinin profillerini inceliyorlar.

    bu tipler yüzünden tiksinip okulu bırakmak istediğimde annemle babam tipik ergen asiliği sanmıştı ama o dönemlerde ciddi anlamda insanlardan tiksindim ve bakış açım büyük oranda değişti. çiçeklerle, hayvanlarla falan konuşmaya başladım, sadece beni ilgilendiren kendi ahlaki değerlerimi oluşturdum ve kimseyi yargılamamaya karar verdim. sonuçta herkes karakterinin izin verdiği ölçüde yaşıyor hayatını. benim gözümde yok hükmünde bu tarz insanlar ve olayları. böyle bakmayı size de tavsiye ederim. 3. dünya ülkelerinde kazananlar hep bu karmaşık ve mide bulandırıcı olayların öznesi kişiler oluyor. o yüzden çok da kafa yormayın.

    son olarak; bu tarz kadınlarla ilişki yaşayan erkekler de çok masum değil bunu da atlamamak lazım. hazır fırsatını bulduk kadın düşmanlığı yapalım diye elinde tuzlukla koşan tayfa; davranışları insanlar gerçekleştirir, cinsiyetler değil.

  • referandumda evet diyenlerin hazırladığı video

    --- spoiler ---

    - daeş hayır dediği için evet diyoruz!
    - çocuklarımızın geleceği için, gelecek nesiller için evet diyoruz!!

    --- spoiler ---

    bunlarla aynı ülkenin kimliğini taşıyor olmak bile büyük bir utanç.

  • 24 aralık 2016 beşiktaş gaziantepspor maçı

    dayanışma maçında neden bilet "satılmadığını" gösteren maç. maçın başındaki tezahüratlar;

    1. mustafa kemal'in askerleriyiz.
    2. türkiye laiktir laik kalacak.

    başka sözüm yok hakim bey. çok seviyoruz.