muzlaraskina6
profili

  • vajinal mantar

    vajinası olmayanlar car car konuşuyor yine. ulan bari bunu bize bırakın allahın belaları her boku bizden iyi biliyorsunuz. he bulaşmıştır he pisliktendir. he he.

  • kırbaçlanacak kadınların resmini çeken kadınlar

    çok da şaşırmadım. bizdeki durmadan namus yarıştıran hamur yemekten beyni hamur olmuş sözde dindar teyzelere imkan verilse aynısını yapar

  • kadınların aşık olduklarında yaptıkları hatalar

    çok sevdiğini ve ondan vazgeçemediğini çok belli etmek. her şeye canı sağolsun diye susmak. fazla dürüst olmak. maddi manevi beklenti içinde olmamak, bunun sonucunda o şikayet edilen şımarık kadınlar el üstünde tutulurken sizin böceğe dönüşmeniz...

  • göçmenlerin kendilerini asilzade sanması

    balkan göçmenleri veya trakyalılar, türkiye'de yaşayan çoğu topluluğa göre çok daha medeni insanlar. abuk sabuk töreler yok bir kere. en eğitimsiz en köylü olanlar bile birçok insandan çok daha açık fikirli. üniversiteye gelmeden önce ben de ne alakası var ya diyordum ama başka bölgelerden gelmiş birçok insanla karşılaşınca gerçekten bir fark yarattığını gördüm.

    nedeni nedir ne değildir orası önemli değil ama bu bir gerçek.

    dedesinin dedesi yunanistan'dan geldi diye sosyal medya hesaplarına yunan bayrağı koyan, kendini avrupa vatandaşı sanan salaklar var tabii ama salaklar işte.

    edit: burada küfredenler lütfen şu sorunun cevabını versin. birbirinin aynı iki apartmanda ev seçmen gerekse ve birinde göçmenler, trakyalılar otursa öbüründe de erzurumlular ve yozgatlılar. hangisini seçersin? ıddia edildiği gibi anadolu insanını ezmek, memleketçilik yapmak veya asilzadelik peşinde değilim e hatta sanıldığı gibi sorulduğunda göçmen olduğumu değil,birkaç kere gördüğüm ananemin köyünün memleketim olduğunu söylüyorum. birçok orta ve doğu anadolu kentinde batıya göre bariz bir eğitim ve kültür sorunu var. bunu canım anadolum canım topraklarım diyerek görmezden gelmek ya da onlar zaten kültürsüz diye baştan savmak kimsenin hiçbir işine yaramaz.

  • aşırı popo içeren yetenek sizsiniz gösterisi

    on sekiz yaşında bir kızın çıkıp yetenek yarışmasında, yetenek diye sunduğu şey nasıl bu olabilir, aklım almıyor. seksi figürlerle dans etse o yine kabul edilebilir ama burada yapılan sadece bedenini sergilemek. oraya çıkıp kim popo sallasa alkışlanacak, popüler edilecek bunun farkında mı değil, yoksa farkında da bundan mı besleniyor; kendine azıcık bile mi saygısı yok. anlayamıyorum. videoyu ben de mavili jüri üyesinin bakışlarıyla izledim, başkası adına utanarak ve üzülerek.
    edit: ekşi sözlük ezik timi harekete geçti ve twerk yapamadığım için bok attığım iddia edildi. allah twerk yapamamaktan başka dert vermesin be, ne diyeyim...

  • sevgiliye atkı örmek

    türlü romantikliklerden, hediyelerden, sürprizlerden hiç hoşlanmam. ama sevgilim o kadar derin iç geçirerek annesinin bile ona bi şey örmediğini, kimsenin ona hiçbi şey örmediğini söyledi ki senelerdir annemin tüm çabalarına rağmen öğrenmediğim örgü örme işini youtube'dan video izleye izleye çözdüm saatlerdir bi ters bi düz dizi izleyerek boyunluk örmeye çalışıyorum. pek olmuyo ama çabalıyorum, olsundu.
    edit: soran, tavsiye veren kızlar çok tatlısınız, tatlıyız. o kadar uğraşıyoruz değer kıymet bilsin köpekler. hıh.