otolastik3
profili

  • hakan fidan

    erdoğan tarafından kurtların ortasına atılmıştır akar ile birlikte. hadi akar'ı anladık adam işkenceye uğruyordu ama bu eleman fır dönmüş ankarada. muhtemelen erdoğan ile de görüşmüştür son bir hafta içinde.

    şimdi malum sayın cumhurbaşkanımızı en çok ben seviyorum. ama bence burada doğru söylemiyor. çünkü görüştüğü hakan fidana sorar. lan telefonlarıma neden çıkmadın neden beni bilgilendirmedin. o da der ki çatışıyorduk. telefonumuzu da kesmişler . erdoğanda o zaman. canım benim der. öpüşür barışırlar. çıkar tvlere izahat verir.

    ama öyle yapmadı. kendisini hiçbirşeyden haberi olmayan, darbe sırasında darbecilerle çatışan, canı pahasına milletine koşan lider olarak göstermesi gerekiyordu. zira çıkıp ben olayı enişteden akşam 8 de değil 4 te aldım deseydi. soruları soracaktık. sen son üç senedir ülkeyi demir yumruğunla yönetiyorsun. üç beş saatlik canı olan darbecileri 4 saat önceden haber almana rağmen otelinde susup oturdun mu diyecektik. oradan da bir sürü goygoy yapardık. ama ihaleyi fidana yıkıp işin içinden sıyrılmış aklıyla.

    sanki biz salağız. fidana ulaşamamış hem de 8 de. genelkurmayda fır dönen fidana. o sırada bütün cb ekibi beştepe darbeci askerlerle konuşuyorlar. yani telefonlar sağ salim yerinde. güzel bir bilgi akışı var. yani şurada uzunun ve de ekibinin darbeyi saatler öncesinden haber almasından sonra, darbecilerin küçük bir grup olduğunu öğrenip, bırakın insanları katletsinler. sonra toplarız kellelerini. buradan yürürüz dediğini çıkarmak zor mu. adamlar bütün ekibiyle birlikte gk içinde. gk darbeci subayları durmadan uyraıyor. hem de havada olanları. teslim olmaları için. yani o saatlerde kim darbeci, kim değil belli.

    soruyorum şimdi benimki komplo teorisi mi ? ne güzel demiş cengiz çandar. darbeyi uzun yapsa bu kadar güzel yapamazdı.

  • deniz çoban

    bu ülkede herkes hesap sorar, kimse hesap vermez. özür zayıflık belirtisidir. özür dilemeyip inad eden insanları dünya lideri diye sırtında taşır yığınlar.

    ama bu hakem, hakemlik adına çıtayı acayip yükseltti. . artık hakemlik bu ülkede bazıları için çok zor olacak.

    herkese ders olması umuduyla.

  • reza zarrab'ın suçunun bilinmemesi

    (bkz: rüşvet vermek)

    madde 252. - (1) rüşvet alan kamu görevlisi, dört yıldan oniki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. rüşvet veren kişi de kamu görevlisi gibi cezalandırılır. rüşvet konusunda anlaşmaya varılması hâlinde, suç tamamlanmış gibi cezaya hükmolunur.

    eğer akp kanunları değiştirmediyse en son veren alan da cezalandırılıyordu bu ülkede. dine göre zaten veren alan da melundur. ama orası sanırım önemli deel. ne de olsa müslümanın güçlenmesi lazım.

    edit
    muhyiddin ibn sartre bildirdi. değişmiş.

    (1) görevinin ifasıyla ilgili bir işi yapması veya yapmaması için, doğrudan veya aracılar vasıtasıyla, bir kamu
    görevlisine veya göstereceği bir başka kişiye menfaat sağlayan kişi, dört yıldan oniki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (2) görevinin ifasıyla ilgili bir işi yapması veya yapmaması için, doğrudan veya aracılar vasıtasıyla, kendisine veya
    göstereceği bir başka kişiye menfaat sağlayan kamu görevlisi de birinci fıkrada belirtilen ceza ile cezalandırılır.
    (3) rüşvet konusunda anlaşmaya varılması halinde, suç tamamlanmış gibi cezaya hükmolunur.