aniidyu2
profili

  • 8 ocak 2017 sürmene orman yangını

    stada gelen katar'lı için bölgede yatırım yapacak, helikopterle gezdik demişti zat-ı muhterem!
    umarım çamburnu üstünde değildir.

    dünyada sarıçam ormanının denizle buluştuğu iki noktadan biriymiş çamburnu. son zamanlarda birilerinin yaptığı gibi basit bir yaftalama olarak değil, gerçek anlamıyla vatan hainidir sorumlusu.

  • 2 aralık 2016 atatürk düşmanı imamı şikayet etmem

    cuma namazından önce verdiği vaaz esnasında "müslümanların da birleşmesi gerek. hristiyanların papa'sı var. bizim de halifemiz vardı ama kaldırıldı. haçlı istedi diye kaldırıldı" diyen imamı şikayet etmem hadisesi.

    bak bak bak, haçlı istemiş.
    haçlı istemiş ve atatürk de kaldırmış. tebrikler büyük resmi gördün hoca.

    açıkça atatürk düşmanlığı yapan bu imamla yaşadığım ilk hadise de değil üstelik. 17-25 aralık döneminde yine cuma öncesi vaaz esnasında "yılınlırlı ırımızı fitni sıkınlırı fırsıt virmiyilim, yılın sıylımık gınıhtır" demişti. ben de dayanamayıp ayağa kalkmış; "hırsızlık, yolsuzluk günah değil mi hocam, burda siyaset yapamazsın" diye tartışmaya girmiştim. kendisi siyaset üstü olduğunu iddia etmiş, ben de kıldır şu namazı da gidelim artık diyerek tartışmayı sonlandırmıştım. bu sefer kendimi tutarak şikayetimi resmi kanallardan yapmaya karar verdim ve kendisini bimer'e şikayet ettim.

    ölmüş adamın arkasından konuşarak, iftira atarak günah işlediğinin de farkında değil.

    gerçi kimi kime şikayet ediyorsak...

    camiler siyaset yeri değildir. her kesimden her insanı kucaklaması gerekir. kimse atatürk'ü sevmek zorunda değil. ama birleştiricilikten bahsederken oraya namazını kılmaya gelmiş benim gibi atatürkçü insanlarla atatürk'ü sevmeyenlerin, akp'lilerle akp muhaliflerinin arasını açacak cümleler kuramazsın.

    edit: uyarı üzerine başlığın akp'li troll açmış gibi durduğunu farkettim. "ben o imamı asla şikayet etmem" gibi anlaşılabiliyor. açıklama gereği duydum.

    ayrıca kendimi bildim bileli atatürkçüyüm. hayatımda hiç bir seçimde akp'ye oy vermedim. fetö'cü hiç değilim, bu yaftalamayı kimler kolaylıkla yapıyor biliyoruz.

    ayrıca kendimi bildim bileli camiye de giderim. atatürk'çü olmak ateist olmayı gerektirmez. atatürkçülüğü çok yanlış anlamışsınız. entry'lerime bakan ateizm ve islam hakkında düşündüklerimle ilgili bir iki entry bulacaktır.