kyha6
profili

  • yozgat'ta mithril rezervi bulunması

    yeni müjdeli haberimiz, bozkırın dibinde onyüzbin milyar okkalık rezerv varmış. morialı maden şirketiyle anlaşma yapılmış, 2023 yılında yap işlet domalt ay pardon devret modeliyle doğayı kirletmeden* çıkartılacakmış. yalnız dikkat etsinler çok derin kazmamak lazım. bunun balrog'u var, isimsiz olanı var, var oğlu var.

  • fiyatı korkunç bir şekilde artan ürünler

    önce hobi ürünlerine ve lüks tüketime döşediler ses çıkartmadık, sonra elektronik ve bilgisayarı kanırttılar sallamadık, sıra temel gıdaya geldiğinde artık ses çıkaracak durum kalmamıştı zira gırtlağa kadar girmişti.

  • sokak kedisi dururken 2000 tl'ye kedi satın almak

    "sokakta bundan bulmak zordur." diyerek koyduğunuz iran kedisi hayatını solumun problemleri ile boğuşarak geçirmekte. sokakta bulmak zordur gerçekten. bizim sokakta terkedilen bir tanesi mahallenin kedi sevenlerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamamıştı, terk edilme depresyonu nedeniyle yaşama cabası kalmamıştı pek. astımı yardımcı oldu.

    cins kediler genetik hastalıklara çok daha yatkınlar, kapalı üreme nedeniyle. örneğin scottish foldlar artritle boğuşarak, iran kedileri tıpkı pug köpekleri gibi solunum yolları hastalıkları ile acı çekerek geçiriyorlar ömürlerini(evet aq ondan sakin hayvancağız nefes darlığı çektiği için koşturamıyor). akraba evliliği gibi düşünün. siz almazsanız bu sektör çöker. hayvanlar eşya değildir satın alma sahiplen.

    kedimin ve onun jelibonlarının resmini koymazsam çatlarım. sokak çocuğu kızım ve onun turp gibi beş yavrusu <3. lohusa depresyonuna girdi biraz ama olsun. üçü için yeni ailelerini bulduk bile. kızımı dayak yerken kurtarmıştık, karnına yediği tekme allahtan yavrulara bir hasar vermedi. şu ara bir sürü yavru doğru, sokaktan bir canı kurtar. sahiplen.

  • arrival

    film güzel ey hdfilmiçikilopgibi720pçoknetizle.com gençliği, üzgünüm siz zevksizsiniz.

  • tt ve bankaların kişisel bilgi güvenliği rezaleti

    isimsoyisim@gmail.com mail adresi kullanan biri olarak sıklıkla başıma gelen hadise, benimle ismi aynı bir sürü adamın adres harcama vs. bilgisine sahibim. arayıp müşteri hizmetlerine şikayet edip filan bir şekilde bazısını düzelttirebildim, bazısı ise ısrarla geliyor.

    "o mail benim ver mailimi polisim ben" diye mail atıp duran antepli sığır senin de kulağını çınlatayım arada.

    ama bunun en ekstremi kariyer. net olsa gerek, adam benimle üye olup sonra başvuru yapabiliyor.

    daha sonra cv'ye ben kendi mail adresimle bile iş başvurusu yapamayacak kadar mal bir sığırım diye yazıp şifre değiştirilince ağlamamalı insan. mühendis olacaksın üstelik.

    neyse.

  • türkiye'de hiç kasaba olmaması

    ülkenin dev bir köy olduğunu göz önüne alırsak doğru beyan, ülkede yerleşim birimleri köy, iri köy, büyük köy ve mega köy diye gidiyor, mega amir başmuhtar tarafından yönetiliyoruz, en büyük derdi para yığmak, beton dikmek ve tabiki tuttuğunu sikmek olan neo osmanlıcı muhafazakar zihniyet kimsenin yaşam tarzına karışmadan ebemiz dahil her yerimizi öpüp kucaklayarak tepemize oturmuş durumda, dolar olmuş "valla artık bakmaya korkuyorum". ne olacaktı.