muti2
profili

  • aşk-ı memnu

    kendinden onlarca yas kucuk bir hatunla evlenen bir adam-hani bunu cok yargilamiyorum da, seni cok uzun zaman bekledim diyor ya, kiz zaten 25 yasinda mi ne evlendi senle, naptin 18 yasindayken mi goz koydun ednan? kiz amarigalardayken 2 kisilik arabaya 12 kisi mi ne binmis, sonra tiktin o koske, yedin omrunu kizin hadsiz.
    ustune tum cocuklugunu birlikte gecirdigi, normal insanlarin gercek anlamda abisi gozuyle bakacagi insana asik olabilen nihan-cidden bu cok ciddi rahatsizlik verici, hastalikli bir durum ve tum aile tarafindan alkislandi, karsi cikan matmazel de sanki tek problem behlul'un guvenilmez biri olmasiymis gibi davrandi. kimse de demedi kizim siz kardes gibisiniz, oyle buyudunuz manyadin mi sapittin mi diye. agzina terlikle vurmak lazimdi aslinda da neyse. behlul de cidden kardes gozuyle baktigi nihal ile dugun yoluna girdi, of midesiz gebeş, gözün düşsün ya.
    adnan buna da goz yumdu.

    ailecek mahvettiler bihter'i. her evden, o aileden kacisinda, yine o odaya geri dondugu an var ya, bence top sahneler arasinda aslinda da cok farkedilmiyor.
    tebelleş oldular kiza hep bir elden.
    tebelleşgiller.
    acaba bugunku finalden sonra ilk bolum bu pazartesi midir? cunku neden olmasin.

  • hepsiburada.com

    sozluge oyle bir reklam vermislerki, herhangi bir basliga tikladiginizda veya sayfa degistiginizde 15 saniye boyunca reklama maruz kaliyor ve kapatamiyorsunuz.

    eksi sozluk mu beter, hepsiburada mi bilemedim. bu ne ya ciddi misiniz abi siz