galibamagercek2
profili

  • milenyuma girilen yılbaşı gününden akılda kalanlar

    sapsarı duvarlar. odamdaydım bütün gece sarı duvarlı. annem ölmüş 5 gün önce. tek hatırladığım dışarıdan gelen onca sesin, kanal d de sürekli değişen, sırıtan yüzlerin anlamsızlığı. kafamda sürekli matematik işlemleri yaptığımı hatırlıyorum, anlamsızlığı unutabilmek için. sonraki yıllarda her şey değişti. şimdi yılbaşında ağacı ilk süsleyen, kurabiyeler pişiren, aralık başından christmas çılgınlığına giren benim. show must go on.

  • kuaförün diş hekiminden fazla kazanması

    geçtiğimiz aylarda yıllarca okumuş uzman diş hekiminin 2 saat yaptığı kanal tedavisine 250 tl vermem ve saç kesim, dip boya, balyaj üçlemesi ile gittiğim kuaföre 500 tl vermem ile yeniden farkettiğim içler acısı durum.

    hadi yüksek eğitimini emeğini geçtim, diş hekimi istediği parayı utana sıkıla yüksek bir meblağ gibi söylerken, saçları meçli ismail yk dinleyen kuaförün ağdalı ağdalı konuşup 500 telee demesindeki rahatlık nedir?

    edit: saçlarımın rengini akıtıp bebek kumralı üzerine sıcak sarılar atacağı vaadiyle kandıran ve diğerleri gibi saçlarımı yeşile çeviren ümitköy femme kuaföre ince bir sitemdir. başlığı (bkz: ümitköy femme kuaför rezaleti) diye de açabilirdim ama yapamadım. yeşil önemli değilde, yeşile 500 tl vermek paha biçilemez. ayrıca diş hekimleri artık dus a giriyor.