architecture of aggression5
profili

  • atatürk'ün cephede bira içmesi

  • facebook'ta canlı yayın yaparken kendini öldürmek

    uzun zamandır ağlamamıştım. gerçekten böyle içten gelmemişti gözyaşım. o anneye karşı evet. çocuğun bunu yapmasına değil zaten. anneye karşı. cümlelerim kısaldı be annecim senin yüzünden. cümlelerimi kısalttın. bana yazacak bir şey bırakmadın. zaten sen bağırmışsın benim söyleyemediklerimi.

    ben müslüman birisiyim ve allah'a inanıyorum. içinde keşke allah korkusu olsaydı be çocuk biraz. hadi bunu da bıraktım o annenin bundan sonraki hayatını hiç mi düşünmedin, arkanda bırakacağın acıları hiç mi düşünmedin. bir kadın uğruna intihar etmeyi arabesk rap'ten ne zaman öğrenir olduk? çocuk sana değil lafım. annene. ölmüş olsan bile "112'yi ara" diyen babana.

    o baba var ya o baba senin büyümen için alnının teriyle her gün çalışıp sana hayatını hediye etmiş olan bir baba. sen büyü onun için yeterdi. o zaten yaşlıydı. arkamda bir miras bıraktım diye yüreğini ferah tutuyordu. allah'ım sen sabır ver bu babaya, inandığım sensin. sabrı da sen verirsin. sen sabrını bu babaya ver.

    o anne var ya. ah annem benim. sen benim annemsin. sen ki beni hiç tanıyamayacak olsan da ben seni hep seveceğim. çocuğunun doyması için yaptığın yemekler, rahat yaşaması için yaptığın temizlikler boşa gitmedi annem benim. sen benim annemsin. beni hiç tanımayacaksın. ama ben senin için hep dua ediyor olacağım. inandığım allah'a. allah'ım sen sabır ver bu anaya, inandığım sensin. sabrı da sen verirsin. sen sabrını bu anaya ver.

  • muslera'nın o kadar da iyi bir kaleci olmaması

    volkan sen misin?

  • 12 aralık 2016 uefa avrupa ligi kura çekimi

    kuradan 1. dünya savaşı çıktı amk. yunanistan, rusya ve israil'le savaşacağız.

  • albümleri rapidshare'den indiren efsane nesil

    x grup - x albümü rapidshare download adlı efsane aramalarda gizliydi. yaklaşık 6-7 yıl öncesinde kaldı. hatta zamanla gelişip diskografiyle indirmeye başlamıştık. türlerine göre grupları klasörlerdik. 200 gb arşivimiz var derdik. spotify geldi, mertlik bozuldu.