ucede4
profili

  • izmir çeşme otobanı rezaleti

    bir otobanda ne gibi bir rezalet olabilir diye düşünüp girdiğim, kahkahalar atarak çıktığım rezalet.

  • seks başlatma yöntemleri

    (bkz: tek elle yazılan entryler)

  • türkiye'de ucuz olup avrupa'da pahalı olan şeyler

    insan değeri

  • uzak mesafe ilişkisi

    sene 2012, mersinde yaşıyordum, çok iyi giden 1 senelik ilişkim vardı. ben istanbula gelmek zorunda kaldım. gelmeden önce de dedim ki bana bilekliğini ver bileğimden hiç çıkarmayayım. kırmızı bir bileklik verdi bana. taktım bileğime, hadi istanbul yolları.

    anadolu çocuğuyum, garip geldi bana istanbul. çok büyük. sabah akşam çalışıp her fırsatta mersin'e gidiyorum. sevdiğimi görmeye.

    ara sıra birileriyle tanışıyorum ama sadece tanışmakla kalıyorum, sevdiğim var diyorum. çok sevdiğim. yaklaşmıyorum kimseye, iş güç ev. bazı geceler de rakı içiyorum, rakıyı çok severim.

    1 sene sonra sevdiğimin tayini izmir'e çıktı. iyi güzel dedim, gittiğimde gezeriz en azından. "tabi aşkım" dedi.

    düzenini oturtana kadar para gönderdim, aramızda para hesabı hiç olmazdı. 3-4 ay sonra bi soğuklaşmaya başladı. anlam veremedim.

    kısa süre sonra işten istifa ettim, yeni iş arıyordum. maddi anlamda sıkıntıdaydım anlayacağınız. ama bunu ona hiç söylemedim. bana verdiği bilekliği okşuyordum ara sıra. sadece bu kadar.

    baktım iş bulamıyorum, barda işe girdim, iki barda aynı anda. gece bir yerde, sabaha karşı başka bir yerde.

    italya'ya tatile gitmek istiyorum dedi, gidelim dedim, başladım para biriktirmeye. bu sırada beni sürekli yokluyordu "ne zaman" diye. ben ise kendi paramı çoktan biriktirmiş onun parasını da biriktirmeye çalışıyordum. onun parasını da ödeyeyim dedim. jest.

    biyometrik fotoğraf randevum 2'deydi, mutlu mutlu saati beklerken 12'de ayrılık mesajı geldi.

    6'daki uçağa atlayıp izmir'e gittim,9 buçuk gibi kapısındaydım, çaldım. açtı. konuşacak bir şey yok dedi. içerden bir gülme sesi geldi. girdim içeri. bir erkek, benden yakışıklı, masanın üstünde mercedes anahtarı.

    çocuk bizi yalnız bıraktı, neden dedim. 6 aydır aldatıyordum, belki bir şeyler düzelir diye tatile gidelim dedim dedi. sonrasında çocuk onu tatile götürmüş ben annesinin yanında diye konuşamıyor sanıyorken floransadaymış. bu ve bunun gibi detaylar dinledim.

    mutluluklar dedim.

    istanbul'a döndüm geldim, havaalanında x-rayden geçerken bilekliği çıkardım yine. x-rayden geçtikten sonra da geri almadım.