benarist9
profili

  • volvo xc90 alma hayali olmayan erkek

    patronuma aldım. bu gurur bana yeter.

  • şalvarın içinde doğum yapan pazarcı kadın

    (bkz: perfume the story of a murderer)

  • ptt'nin 1.5 milyar tl'sinin kaybolması

    çalın bakalım orospu çocukları çalın. zamanı gelince sorarız hesabını.

  • 53 bin suriyelinin oy kullanacak olması

    1 milyon kullansa kimin haberi olcak olsa bile kim ne diyebilecek allasen süleymancım kasmayın artık bu kadar bu ülke sizin.

  • ejder suyu starex meyvesi zencefilli somonlu suşi

    panda götü aromalı dip sos eşliğinde tütsülenmiş bal porsuğu taşşağı kızartması nerde adiler?

  • uzaylıların dünya'yı bulamaması

    siz hiç otobanda 120yle giderken arabayı aniden durdurup yolun kenarındakı karıncalarla iletişim kurmaya çalıştınız mı?

  • ankara antlaşması'nın gizli maddeleri

    aynı maddelerde göre ırak bölündüğü takdirde türkiye'de çıkartılmasına izin verilmeyen 120 trilyon dolarlık yumiyum rezervinin işlenme yasağı da kaldırılıyormuş

    (bkz: türkiye'de 120 trilyon dolarlık yumiyum bulunması)

  • diyanetin 4.3 milyarlık bütçeyi 7 ayda bitirmesi

    ab bakanligina tum butceyi ayirsaniz da almayacaklar abye, diyanete tum varligimizi verseniz de giremeyeceksiniz cennete.

  • 8 kasım 2016 metrobüste yakalanan tacizci yaratık

    olaya dahil olan ve şahsı polislere teslim eden arkadaşımdan alıntıdır.

    bu şahsın adı ali adıyeke (36) dün saat 14:30 civarı söğütlüçeşme-avcılar yönüne giden metrobüste 14-15 yaşlarında ki kız kardeşimize tacizde bulunurken fark ettim. ilk önce yanlış görüyorum zannettim ve biraz kenara çekilerek tekrar baktım çünkü inanmak istemedim. kardeşimiz öne doğru kaçtıkça bu sapkın sapık kızın üzerine doğru geliyordu. kızı adamın önünden alarak yanıma çektim ve adama baktığımda inanmak istemediğim şeyin doğru oldugunu gördüm ve elim ayagım titredi vaziyet ortadaydı. sapığa bağırmaya başladım suçunu bildiği için kendinden 12 yaş küçük bir adamın kendisine bağırması onu rahatsız etmemiş olmalı ki hiç bir tepki vermedi. hangi durakta ineceğini sordum şirinevler'de ineceğini söyledi. şirinevler'de inmeyeceğini benimle beraber bir sonraki durakta mecidiyeköy'de ineceğini ve polise şikayet edeceğimi söyledim. durağa geldikten sonra inmemek için dirense de sürükleyerek metrobüsten adamı indirdim. bir şey yapmadığını söyleyince gözüm döndü hala elim ayağım titriyordu. hayatım boyunca şiddet yanlısı bir adam olmadım problemleri şiddetle çözen bir adam değilim. ama kendimi daha fazla tutamadım. güvenlik görevlileri yanımıza gelince bu adamın 14 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunduğunu söyledikten sonra ne güvenlik görevlileri ne de etraftaki insanlar bana dur yapma, yeter demedi. sapığın yakasından tutup kalabalığın içinde herkese göstererek bu adamın ufacık kızı taciz ettiğini son nefesimle bağırdım. polis ekipleri gelene kadar biraz hırpalandı. bu sapık adamdan şikayetçi olduğumu söyledim. sapığı polis arabasına bindirdiler ve merkeze götürdüler ben de yürüyerek karakola geçtim. polisler evli olup olmadığını sormuşlar polislere evliyim demiş ama nüfus kağıdında bekar yazıyor deyince imam nikahlı olduğunu söylemiş. umarım gereken yapılır ve bunun gibi sapkın, sapık insanlar cezasını bulur.

    http://i.hizliresim.com/meo6j0.jpg
    http://i.hizliresim.com/jb03pm.jpg

    edit: uyarı üzerine polis arkadaşların olduğu fotoğraflar kaldırıldı.