unbelievable god5
profili

  • dövme yaptırılası latince söz

    ya aga bir bok yiyorsunuz bari tam yiyin de şu lafların açıklamalarını yazın öğrenelim neymiş bu müthiş latince sözlerin anlamı. sanki herkes latince biliyor, anlıyor da lafı yazıp gidiyorsunuz güneşin battığı yere doğru...

    o kadar geldik anketi doldurmazsak olmaz.

    "vincit qui se vincit." lafı kendini yenen kişi yenilmezdir anlamı taşımaktadır. aslında dış dünyaya hükmetmeden önce insanın kendine hükmedebilmesinin, dürtülerini, arzularını veya nefsini kontrol altına almasının öneminden bahsetmektedir.

    kısaca bu deyiş bireysel gelişim, başarı ve kişisel zaferin içsel bir süreç olduğunu vurgular. kendini tanımak, zayıflıklarıyla yüzleşmek ve onları aşmak, kişinin kendi potansiyelini gerçekleştirmesi ve hedeflerine ulaşması için önemli adımlardır.

  • yavaş kapat da saçın başın dağılmasın

    rüzgardan rahatsız olduğu için camı kapatmaya giden arkadaşıma söylediğim söz.

  • kocalarını bırakıp aynı kişiye kaçan kız kardeşler

    adam osmaniye'den kütahya'daki evli barklı kız kardeşleri kafalıyor, siz hala sözlükten 1 (bir) tane hatun düşüremiyorsunuz amk beceriksizleri aslkdjsalkjfalkjs.

  • doları olup da bozdurmayan akp'li

    reyisinin lafını dinlemeyen küçücük bir çomardır.

  • buluşmaya davet edip reddeden erkek

    1 yıl boyunca gözünde büyüttüğü kız o esnada götünü büyüttüğü için bi daha aramamış olabilir. hanımkızımız buluşmada çok boş konuşup kafa sikmiş de olabilir. yani sonuçta umduğunu bulamamış bir erkek var ama şimdi anladım ki, bu şekil durumlar gerçekten hiç ama hiç sikimde değil çünkü cuma öğleden sonrasındayız. önümüzde muhteşem bi haftasonu var. sokayım ilişkilerinize lol.