jillvalentine5
profili

  • bir kadını çıldırtmanın yolları

    eğer aşkı sevgiyi flörtü yeterince deneyimlemiş, zamanında kendinden fazla değer verip sevmiş ama en sonunda hiçkimsenin kendisinden daha değerli olmadığını anlamış olgunluğa erişmiş biriyse ne yaparsanız yapın çıldırtamazsınız, en kötü kendinizden soğutursunuz sessizce vazgeçer o kadar.

  • uzun süreli ilişkinin sırrı

    tek başına sevgi de aşk da değildir bunun cevabı, sevgi ve aşk uzun sürmesi için sebeptir ama sırrı değildir. uzun ilişkinin sırrı (bkz: irade) dir. bu konuda rollo may'in "aşk ve irade" kitabından şöyle bir alıntı vereceğim; "irademizi kullanmıyoruz çünkü bir şeyi veya kişiyi seçersek diğerini kaybedeceğimizden korkuyoruz."

    iradesini kullanan insan daha iyisini bulurum mantığı taşımaz, gözünü diğer insanlara kapatır ve hayatındaki kişiye ona olan aşkı sevgisi tükenene kadar odaklanır, uzun ilişki yürütebilen insanlar iradeli insanlardır.

  • hayvanseverlerden nefret etme sebebi

    hayvanseverlerin multeci cocuklardan tiksindigini falan hayal etmis kafasinda kurmus ruhundaki sevgisizlikle birlestirip dunyanin en masum konularindan biri (bkz: hayvan sevgisi) uzerinden nefret sacmis. hayvanlari seven insanlarin cogu senin gibi insanlara bile humanist yaklasacak kadar yardimsever ve temiz kalpliler. zaten de bu yuzden tahammul edilemiyorlar. ıyilik ne zaman kazanmis maalesef.

  • iş arkadaşlarıyla günlük hayatta görüşmeyen insan

    enteresan olmayan insan. farklı bir ilgin niyetin yoksa hemen hemen haftanın 7günü gördüğün, ailenden sevgilinden daha çok gördüğün insanla bir de sana özel kalan zamanında niye görüşesin?

    işten geriye kalan zamanını ailesine, sevgilisine ayıran insan.

  • kedinin yanında ağlamak

    normalde çok enerjik olan ve kucağa alınmaktan, sevilmekten pek hoşlanmayıp ısıran kedinizin bir köşede durgun durgun sizi izlemesi ve kucağınıza almak istediğinizde kuzu gibi olması, mutluluk mırıltıları çıkarması kucağınıza alınca da. sonra bırakınca gelip masaj yapar gibi sizi yoğurması. bir de nankör derler bu şefkatli hayvanlara... tabi bu davranışıyla sizin daha çok duygulanmanıza sebep olur daha çok ağlatırlar.
    ekleme: bir yazar arkadaş "çok nadir bir olay yaşamış başlık sahibi. dişi kediler sadece biraz daha ilgilidir sahiplerine" diye yazmış ve evet kedim 6 aylık bir dişi.