dramatis persona7
profili

  • izmir sıcağı

    abartmıyorum. gerçekten. abartıyorsam aborjinler beni avustralya tenhalarında kıstırıp gururumla oynasınlar.

    ruhum bile terledi. gerçekten. ruh terlemesi nedir onu yaşıyorum şu an. içtiğim herhangi bir sıvı derimden ter ü taze ter olarak uzay boşluğuna karışıyor.

    güneş reis, yine de seviliyorsun, ver ultraviyoleyi.

  • mevlana celaleddin-i rumi

    eşekçi değildir, oğlancı hiç değildir. türk düşmanı hiç mi hiç değildir. cahilane yorumlarınızı kendinize saklayınız herbokolog dallamalar. mevlana bir okyanustur, sizin dimağınız derede dahi boğulur. siz kim, ondan nasiplenmek kim?

    edit: adam nereden biliyorsun, diye soruyor. yahu fars dili ve edebiyatı okuduk. elhak, senden daha iyi biliyoruz. gerçekten her kafanıza estiğinde, herkesi karalamak dışında bir meziyetiniz yok mu? sevgiden hiç mi nasiplenmediniz hayatınız boyunca? nasıl rezil insanlarsınız siz?

    bu ekşi sözlük'te normal insan olmadığına ben artık ikna oldum. 'farsça okumaktan beynin yanmış, arabın dinini çok seviyorsan iran'a git' diye mesaj attı sayın dalyapraklardan bir tanesi.
    iyi de farsça arab'ın değil, acem'in dili. ulan bunu dahi bilmiyor bize akıl veriyor, bu nesil bitmiş. google'a bak bari aşk için, kepaze olma.

  • kadınların azarlayan ve sinirli erkeği sevmesi

    çok sağlam bi entry yazmıştım, yolla'ya bastığımda anasını siktiğimin interneti koptu o yüzden şimdi daha bi sinirliyim, bileylenerek geldim hanımlar.
    dikkat dikkat, narin ayaklarınızı, pembeleşmiş arko kremli avuçlarınızı saklayın, nara atmaya geldim.
    dostlar, romalılar, değerli kardeşlerim, pembe götlü fularlı entel dürrükler, hepinize mutlu akşamlar. ben sigmund mutafyan halıcıoğlu, viyana'dan katılıyorum, ayrıca emmanuel emenike'nin anasını sikeyim.
    müteaddit kadınla ilişkim oldu. 50'ye yakın diyeyim. kadınlar kendilerine karşı çıtkırıldım davranan adamlarla isteseler de beraber o-la-maz-lar. bunu bilimsel açıklayacağım iki gözüm. sen, at kuyruğu saçıyla bi bomonti daha isteyen progresif rock dinleyen lavuk, bağıra bağıra konuşma sikerim ağzının çeperini dinle burayı;
    1) insan yalnızca biyolojik değil, psikolojik olarak da evrim geçirir. bunun kanıtı, bizi id'in değil superegonun yönetmesidir. bu görünürde böyledir. gerçekte ise id tarafından kontrol edildiğimizin farkında bile değilizdir. hiç bilmeyenler için bunu şöyle açıklayayım: superego yanağa kondurulan hafif bir buse ise, id şamarlı dirty talk'lu hard sikiştir.
    2) sanayi devriminden sonra ve özellikle beyaz yakalı köleliğin pik yaptığı 21. yüzyılda superegosu tarafından yönetildiğini zanneden insanlarda 'nezaketin' prim yaptığı yanılgısı doğdu. bu tamamen yanlıştır.
    3) insan, özünde hala sürüngen beyne sahiptir ve id'in arzuları sınırsızdır. bu esbab muvacehesinde sureti katiyyetle söyleyebilirim ki kadınlar nazik erkeklerle en fazla iki kadeh bi şey içerler, hadi minnet duydular da onlarla yattılar diyelim, mümkünatı yok o ilişki devam e-de-bi-le-mez.
    tekrar söylüyorum, kadın istese bile devam edemez. çünkü sürüngen beyin tarafından reddedilir. kadın, özünde hala leoparı avlayıp kürkünü kendisine getirebilen erkeği ister. bu illa ki maddi güç olmak zorunda değildir. sizin o dışarda güya nezaket sosuyla birbirine yaltaklandığını gördüğünüz her çiftte mutlak suretle güçlü olan erkektir. kadın, beş parasız erkekte bile güç vehmetmenin yollarını arar ve bulur. en amiyane tabirle çok iyi sikiyordur diyeyim, kalanı siz anlayın.

    ya tipi iyidir, ya konuşması iyidir, ya sesi toktur, ya dünya görmüştür, ya çok iyi okullarda okumuştur, ya çok iyi geliri vardır, ya yeteneklidir, ya kaslıdır, ya da yarrağı demir gibidir tutar ucunda sallanırsın, illa ki bir şey vardır. ama tontiş, nazik, sevimli adamlar ağlayarak 31 çekmenin mahkumudurlar. kilolu, çirkin, kel ol, ama tontiş, ibiş, cücüş olma.

    eşitlik arayan yallah antarktika'ya. orada bütün penguenler birbirine benziyor. seksin doğasında bile eşitlik yok ulan. ayrıca kadınların şeytan olduğuna da inanmıyorum. bir şeytan varsa o da biziz. etrafına tanrıça misali yıldırımlar yağdıran yönetici kadınlar bile yeri geldiğinde erkeğin gazabı karşısında miyavlamaya başlıyor, tecrübeyle sabittir. kendinizi ezdirmeyin, bu sağda solda edebiyat kasan dantel hatunlara da inanmayın. sonra size 'canım ne kadar iyisin' derler, öbürüne 'kökle o yarrağının hepsini' derler, üzülürsünüz.

  • 20 aralık 2016 köpeklerin çılgınca havlaması

    eşşeğen ala gazuğu dalgayı kaldırıp katıra itelese burada anksiyete krizleri geçireceksiniz, yeter artık! potansiyel panik ataklılar, yatın uyuyun ulan!

  • donanımhaber ölücüleri

    türkiye'nin gerçek girişimcileri. her biri ayrı ayrı kısa yoldan voleyi vuracak banker bilo zekasına sahip kutsal terminatörler. kız istemeye bunlarla gidin, yanında ekstra olarak kızın amcasını ve ilerde promosyon olarak kullanılmak üzere babasını da alırsınız.

  • ekşi sözlük seks yapacak insan veri tabanı

    bu ikiyüzlülüğe bir son veriyorum. herkesin derdi belli. genellikle erkekler çoğunlukla sokacak delik arıyor.
    kadınlar daha naif. en azından bir parça duygusallık istiyorlar.
    yok 'dertleşecek veri tabanı', yok 'sohbet edecek naif taban' derken iyice kendilerini kaybetti insanlar.
    açık açık konuşun lan, yok "dert dinliyorum", yok "canı sıkılan kadınların hikayeleri beni cezbeder" gibi fukaralıklarla uğraşmayın. açık açık "am istiyorum" deyin. iki harf ya. "am". insan bi kere ölür ya, bi kere. "am" isteyeceksiniz, kabul etmezlerse yolunuza bakacaksınız. kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin ya.

    ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı saçmalığını hepiniz biliyorsunuz. ben bir v for vendetta olarak ortaya çıktım ve sizi cesur olmaya çağırıyorum.

  • ilk kez oral seks yapan kadın

    oral seks öncesi kadın, muz, salatalık gibi besinler yerine kornişonla alıştırma yapsa daha uygun olur. malum, türk erkeklerinin penis boyu...