things will never be the same3
profili

  • kızılcık şerbeti (dizi)

    kıvılcımın ex kocasını devamlı borsada para kaybediyor gibi göstermek yerine fatih terim fonuna katılıp dolandırılmış gibi gösterseler güzel kamu spotu olurdu hiç kafası çalışmıyor bu senaristlerin pehh

  • evcil hayvanınız nasıl biri

    evcil hayvanlarım olarak cevaplamam gerekirse bir tanesi hariç hepsi melek gibi cocuklarimin. melek olmayanin bir kedi oldugunu söylememe gerek yoktur sanıyorum.
    ben köpek insanıyım, evin içinde üç köpeğimiz var, ayrıca isyerimde de ilgilendiğim üç köpek var. apayrı cinsler apayrı karakterler ama hepsini canımdan çok severim, birini diğerinden ayıramam. sag olsunlar onlar da beni çok seviyor biliyorum.
    fakat bu kedi... bir kedi ile aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra anladım ki bunların birçoğu (hele de evde bakılanlar) hayatlarında maksimum bir kisiyi sevip geri kalan herkesten nefret ediyorlar.
    erkek arkadasimin iki yıldır beni her gün gören kedisi hala evde onlarla beraber oluşumu kabullenemedi. fırsatını bulsa beni bir kaşık suda bogacakmis gibi davranıyor. bir gün başıma bir şey gelirse sebebi kendisidir diye kanıt biriktiriyorum galerimde. buyrun size de göstereyim bazı anları :dd

    görsel

    görsel

    görsel

    görsel

    gordugunuz gibi evin bütün odalarında bana komple kurarken yakaladım. banyo yaparken, giyinirken, uyurken... her an pis bakışları üzerimde. henüz amacına ulasamadi ama böyle giderse yakındır, çekecek fişimi :p

  • köpek beslemenin insana hiçbir faydasının olmaması

    bir haftadır üzüntüden, sinirden, stresten yıkılıyorum. boş vakitlerimi ağlayarak geçiriyorum da diyebilirim ve yanımda sadece kim var dersiniz? bence de anladınız. o küçücük varlığın verdiği huzuru ve enerjiyi şuan bana verebilen hiçbir insan yok hayatımda. olmasın da zaten, umurumda değil.

    yok tüyü dökülüyor, ay halıya sıçıyor, aman havlıyor diye bahane uyduranlar eminim ki bir kez olsun bunu tatmamistir. suan ben bunalimin esigindeyim, kopegim de hasta. beraber uyuyoruz, beraber uyaniyoruz, beraber evi dagitiyoruz, beraber topluyoruz, hava almaya beraber cikiyoruz, cikamazsak da yine beraber bunaliyoruz. o iyilestikce ben de keyifleniyorum. bundan ote fayda mi olur? birak haliyi gelsin kafama sicsin isterse, canini yedigim.