lahtim3
profili

  • ibb'nin 4.2 milyar lira tasarruf etmesi

    27 mayıs 2021 ibb meclisi mayıs ayı toplantısı'nda ekrem imamoğlu'nun istanbullulara verdigi mujdedir. istanbul'da israf düzeninin belini kırdık. 2020 yılında aynı hizmetleri daha ucuza yaparak toplam 4.2 milyar tl tasarruf ettik. merkezi hükümetin sırtından yük alıyoruz. bu türkiye'de başka bir dönemi başlatıyor.
    https://twitter.com/…hir/status/1397899283182071808
    ibb yönetimimizde israfa son verdik, 4.2 milyar lira tasarruf sağladık. bu tasarruf istanbul'a kreş oldu, süt oldu, metro oldu, yeşil alanlar oldu, burs oldu, sosyal destek oldu!
    https://twitter.com/…glu/status/1397907702165217283
    ekrem imamoğlu: bizden önce yılda 20.5 milyon tl kira ödenen 78 çekiciyi, sadece 2 yıllık kira bedeline satın aldık.
    https://twitter.com/…hir/status/1397900429921554433
    ekrem imamoğlu: istanbul’da o parti bu parti değil, 16 milyon insanını merkeze alan bir belediyecilik coşa coşa hayata geçiyor.
    https://twitter.com/…ubu/status/1397891476902842370

  • muharrem ince

    ilk basta chp genel baskani kemal kılıçdaroğlu ve diger parti yoneticilerinin desteklerini esirgememesi gereken aday.
    sosyal medya hesaplarindan kemal kilicdaroglu basta olmak uzere 100'e yakin vekilden de ses yok. ne bir tebrik ne de bir fotograf haber paylasimi olmadi. chp kurumsal hesaplari da sessiz kaliyor. muharrem ince'nin mitinglerini duyurma sansi yok. bir iki yerel gazetenin ya da halk tv'nin yayinladigi kadariyla az sayida goruntulerde muharrem ince tek bir otobusun tepesinde toplanan kalabaliga kendisini anlatmaya calisiyor. tek basina secim kazanilamaz. eger secimleri kazanmak istiyorlarsa parti olarak adaylarinin arkasinda durmalilar.
    kemal kilicdaroglu 3 gundur yok ! nerede ? neden parti olarak sessizler ? neden destek yok ? chp adayini desteklesinler ya da bizi kandirmayi biraksinlar. chp milletvekilleri de kendilerine gelsin. genel secimler yapilacak en azindan genel secimler icin calissinlar. genel secimler zaten tamamen yok sayiliyor. o konuda hicbir hareket yok.
    baskanliga hayir , referanduma hayir , secimlere hayir , kaybedilen secimler sonrasi hayir , ona hayir , buna hayir dediniz dediniz bugun evet degilse ne zaman evet diyeceksiniz ? cumhurbaskani adayiniza evet diyecek misiniz demeyecek misiniz ?
    adayinizi sizler yalniz birakirsaniz halk nasil desteklesin ? eger burayi muharrem ince ya da ona ulasabilen birileri okuyorsa lutfen rica ediyorum ilk once partiden ve vekillerinden destek istesin. bu is boyle olmaz , olmadi ,olmayacak ! artik bu duruma bir dur demek gerekiyor.

  • jan olde riekerink

    galatasaray futbol takiminin sozlesmesi devam eden teknik direktoru.
    sezon oncesi son sampiyonun elinden super kupa al , takimdan copleri gonder , yeni transferlerin kadro muhendisligin basarili olsun , lig'e 2 galibiyet ile basla , yonetimin basarisizliklarini rezaletlerini unuttur , sezon oncesi 3500 olan kombine satisi 2 ay sonra 17 bine ulassin , 5. hafta oynanacak derbi macina kadar 25-30 bin kombine hedeflensin , taraftarin takimla baristigi , camianin sampiyonluk yolunda yurudugu bir duzeni , gelecek yillarin duzenini , alt yapi a takim arasinda gecislerin ve kaliteli sistemli idmanlarin tum spor medyasindan olumlu karsilansin ama parayi seven 63 yasinda ergen tripleri atan , damat menajer iliskileriyle kadro olusturan birisi ciksin senin koltuguna goz diksin. onur haysiyet kavramlarini ayaklar altina alsin ve siritarak onu sonra degerlendiririz diye cevap versin. yok boyle bir dunya ! yok boyle rezillik !
    jan olde riekerink bey'in koltugu sahipsiz degil. taraftarin buyuk cogunluguda arkasinda! sen git tupcunle mutlu ol ! biz ise jan de yanalim olde olelim !
    debe edit : http://www.losev.org.tr/…gis/bagis_secenekleri.html