yawp3
profili

  • ingilizce konuşurken yapılmış en büyük salaklık

    londra'ya ilk geldiğim zamanlar. bir kahveci dükkanına girdim ama nasıl açım. aldım bir sandviç. gittim kasaya doğru. kadına dedim ki bir bu sandviç birde black americano lütfen. ama dedim 'could you warm that in mikrodalga please'? kadın çakmadı meseleyi. dedim maycrodalga maycro. kadın yine anlamadı.içimden de diyorum kamile bak neden anlamıyor mikrodalga fırın işte tam arkasında... ve ablamızdan yürek yamultan,gurur burkan o cevap geldi.

    -did you mean microwave? hahahaha

    ne utanmıştım o zaman. hiç unutamam.

  • recep tayyip erdoğan

    insanların suçsuz yere gözaltı ve hapislerde çürümesinin bir numaralı müsebbibi kişi. kendisi türkiye cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en zalim kişisi olarak anılacak. aldığı ahlarla öteki tarafa giderken kim bilir hangi şekillere girecek.

    en başta ben hakkımı helal etmeyeceğim kendisine. iki elim yakasında olacak. yok öyle insanların özgürlüklerini hiç uğruna ellerinden almak! çatır çatır hesap vereceksin!

  • beşiktaş

    üzülerek söylüyorum ancak bu seneye damga vuracak takımdır kendileri. inanılmaz bir kadro kurdular ve hocaları bunu yönetebilecek kapasiteye fazlasıyla sahip. maalesef gerçek bu. ligde açık ara şampiyon olacaklar ve şampiyonlar liginde gruptan çıkacaklar,şayet çıkamazlarsa uefa kupasında çok ileriye gidecekler. at fav'a bekle.

    p.s.: defol git artık aziz yıldırım spor.