smart don5
profili

  • muslera'nın recep tayyip erdoğan'a giydirmesi

    fernando muslera ülkesindeki bi radyo kanalına röportaj vermiş.
    hürriyet falan bunu çevirip girmiş ama bilin bakalım en kritik kısmı neden kesmiş? çünkü muslera' erdoğan'a çakıyor.

    haberin orijinali, hem de espn'den. kaynak sağlam yani: https://www.espn.com.mx/…coronavirus-en-galatasaray

    "turquía tiene una población muy grande y ahora estos días van de 300 a 300 los contagios. el presidente puso la religión por delante de la enfermedad pensando que se podía salir con rezos y la cosa se ha complicado"

    meali: türkiye'de günde 300 vaka açıklanıyor. ülke başkanı dini hastalığın önüne koydu. dualarla işin içinden çıkabileceğini düşünerek işleri karmaşık hale getirdi"

    edit: muslera'dan açıklama var.
    https://www.instagram.com/…epm/?igshid=eh57wpb8o0jf

  • felipe melo

    "bu orço gs'deyken hiç kırmızı görmez daha doğrusu gösterilmezdi. inter'e geçer geçmez kırmızı kart manyağı olmuştu, güney amerika'ya gitti gene durum aynı.

    bu bile gs'nin nasıl kollandığının göstergesi. 3-4 sene kaldığı ligde her sezon en az 4-5 kırmızı kartı pas geçiliyordu piçin."

    https://i.kym-cdn.com/…newsfeed/001/411/686/4c9.png

    geri zekalısın aq. galatasaray sonrası 'kırmızı kart manyağı' olmuş adamın istatistiği aslında şu: https://eksiup.com/p/5e844912a7e3

    şu tabloya ulaşmak 10 saniye amk. kendi araştırmaktan aciz diye herkes öyle zannediyo. hadi şimdi siktir git.

  • aydın doğu demirkol'un arkasındaki gizli güç

    mesinieskimiskeneftakunyasi beğenmediği için mutlaka arkadan birileri ittiriyordur tabii.

    acun'un programına çıkıp iğrenç espriler yapmışmış. kime göre iğrenç? biz güldük.

    kolay kolay oyuncu beğenmeyen nbc'nin filminde oynamış, enterasanmış. kendin söylüyorsun işte adam kolay kolay beğenmemesine rağmen doğu demirkol'u beğenmiş? ben beğenmediysem nuri bilge de beğenmez özgüvenin nereden geliyor? kimsin sen?

    stand up yapamıyormuş. e adamın ücretli stand up gösterileri kapalı gişe oynuyor. lan herif evimin dibinde, mall of istanbul'da gösteri yaptı bilet bulamadım.

    kardeşim sen beğenmedin diye kimse beğenmeyecek mi? senin beğenmediğin birinin başarılı olma şansı yok mu? senin beğenin kıstas mı? kimsin sen? önemin nedir? birini beğenip beğenmeme konusundaki görüşünün ne önemi var? bu salak başlığı açarken hiç sormadın mı "ben kimim ki" diye?

  • cüneyt çakır

    bayern’i doğramasını eleştirirken “eyyam” kelimesini kullanan futbol cahilleri, siz yorum falan yapmayın amına koyim.

    eyyam kelimesinin anlamını bile bilmiyorsunuz. eyyam yaptığını iddia ediyorsanız cüneyt’in bayern lehine olan penaltıyı vermemesi için aynı zamanda real lehine olan kritik bir karar da vermemiş olması lazım ki eyyam yapmış olsun.

    eyyam demek taraf gözetmeksizin maçı dengede götürmek demektir. siz hakem hatasını eyyam sanıyorsunuz. cüneyt tetikçisinin yaptığı eyyam değil kayırmadır. real’i kayırdı bugün.

  • jason denayer

    levent nazifoğlu kendisi için ''kulübü gelmesine izin vermedi ama şunu biliyoruz ki manchester'da bir aslan var. bütün gece buraya gelmek için havaalanında kulübünden haber bekledi ama malesef izin çıkmadı. onu çok seviyoruz inşallah devre arasında alacağız.'' dedi. delikanlı adammış lan. aslanım denayer.