jangbogo3
profili

  • valerien ismael

    ligin en kötü takımlarından birine karşı iki pas yapamayan bir takım yaratan anabolik steroid müptelası trainer.

    takım 80 metrede top oynuyor. pozisyon yok, tempo yok hiçbir şey yok. tek oyun planı n'koudou ahrazına topu şişirmek ve bir şeyler yapmasını beklemek. bu adamı savunan "modern futbol, sokrates, vole, pres futbolu agaacı" tayfaya da burdan selamlarımı gönderiyorum.

    beşiktaş'ı şerefli üçüncülüklerin takımı olmaya mahkum eden bu zihniyetten kurtuluruz umarım yine.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    sadece oğlanların yazdığı veri tabanı. ilginç olan; sadece erkekler gönüllü oluyor ve sadece kadın derdi dinlemek istiyorlar. yani ben anlatsam "üç geldi beş gitti baba, ekonomi kötü" falan diye siklemeyecekler.

    bir diğer husus da kadınlar niye bu veritabanına gönüllü olmuyor? bu kadar yüce gönüllü dert dinlemek isteyen erkeğimiz varken kadınların bencil davranıyor olması iç burkan bir detay maalesef.

  • 21 ağustos 2016 sırbistan abd basketbol maçı

    nba'de savunma yapılmıyor. daha çok işin şov kısmındalar. avrupa'da gerçek basketbol oynanıyor. savunma da hücum da sistemli ve sert. durant gelse üçlük atayım derken yer beynine. öyle içeri falan giremez cousins gibi mallar, radulitza verir beyinlerine.

    olimpiyatlar sayılmaz, amerikalılar adamsa gelir euroleague de şampiyon olurlar. olmazsa adamlarsa avrupa karmasına karşı oynasınlar. o da olmazsa adamlarsa uzaylıları yensinler, allah'ı yensinler lan allah'ı hadi onu yen?! barcelona da adamsa gelip ptt 1. ligi kazansın. la liga ispanya'da savunma yapılmıyor, ptt 1. ligde kemik sesi geliyor. öyle topu kaleye sokmayla şov yapmayla bu işler olmaz.