herostratus the flamethrower5
profili

  • halil umut meler

    icardi'nin penaltıyı atladı, var olmasa mert'in kırmızıyı görmedi, tayfur'u atmadı, hacıahmet'i atmadı ama sorsan galatasaray'ı kolladı.

    icardi'nin pozisyonunda nasıl faulü icardi'ye çaldı çıksın bir anlatsın hele.

  • 4 haziran 2022 anadolu efes galatasaray maçı

    dee bost bu maçı atılmadan bitiremez, 2. teknik faulü yer ve atılır. çünkü her galatasaray hücumunda bryant tarafından dayak yiyor ve hakemlere bakıyor, sonuç bryant'ın 1 faulü bile yok. sonunda patlar ve atılır.

  • 2020 70. yıl dönümü grand prix

    bottas en önemli yeteneği olan ilk sıradaki pilotu korumak için üçüncü pilotu yavaşlatma taktiğini yapıyordu sonra aynaya bir baktı, ananski ulan arkamdaki hamilton mış dedi ve kenara çekildi.

  • sergio ramos

    18 dakikada kendini attıracak kadar salak olursan, bu tür işlerin ''piç''liğini hatmetmiş adamlar sırıtarak el sallar arkandan cuadrado efendi. rakibin sarı kartı var değil mi, görece sert müdahaleyle geliyor, al teması canın çıkıyormuş gibi takla at, yedir ikinci sarı kartı işte. hadi anladık efendisin, kalktın oyununa dönüyorsun niye tetikte bekleyen adama temas ediyorsun, başını yakıyorsun.

    o pozisyonda başka bir ''piç'' olan takım arkadaşı dani alves olsa nefessiz kalıp, ölü taklidi bile yapar, attırırdı ramos'u. ders olur umarım.

    ramos bildiğimiz ramos işte, yazmaya gerek yok.

  • güntekin onay

    kupa maçının acısını çıkarıyor şu an ekranda. sonra beşiktaşlı kardeşlerimiz kızıyor bize. feneri anlatıyor, beşiktaşı anlatıyor, galatasaray'a gelince günto nun nabız tavan yapıyor. gözleri kızarıyor, el kol jest mimikler havada uçuşuyor. bu gs nefretin tüketecek seni be günto.

    neymiş yine muslera kurtarmış. muslera gittiği gün bu adam havalimanında dans edecek bundan eminim. sorsana öve öve bitiremediğin şenol hocaya neden 3 tane gereksiz kaleciyle oynuyor, muslera gibi bir adam için uğraşmıyorlar. e bu adamın parasını veriyoruz, o da kurtarıyor. sen de ver seni de kurtarsınlar.

    beşiktaş eksik çıkmış, galatasaray ne yapmış. çıkmasaymış, bize ne. sen değil miydin cenk tosun euro 2016 da niye ilk 11 çıkmıyor diyen, e şimdi adama yetersiz diyorsun. yoksa fanatikliğin yüzünden yetersiz olduğunu göremedin mi zamanında. peki soruyor musun bu kadar kötü galatasaray karşısında beşiktaş ne yapmış. domine etti maçı dediğin beşiktaş gerçekten mükemmel işler mi yapmış, yoksa bu oyun ile beşiktaş'ın sezon içerisinde başarılı olacağını mı düşünüyor.

    senin de işin zor tabii, sürekli kupa kazanıyor galatasaray ve bu seni deli ediyor. kendi diyor kupa canavarı oldu galatasaray ama sonra beşiktaş eksikti, biliç ile ismail kartal hata yaptı ondan şampiyon oldu, muslera vardı. ne yapalım günto, bir anlat derdini. bu takımlar hata yapıyor diye şampiyon olmayalım, kupa almayalım mı. peki soruyor musun galatasaray tarihinin en kötü zamanlarını yaşarken, hata üstüne hata yaparken diğer takımlar bunu neden değerlendirip, domine etmiyor ülkedeki her kupayı. allah şifanı versin ne diyeyim.

    not: galatasaraylılar takımından ve oyundan memnun değil zaten, sıkıntı o değil. sıkıntı bu arkadaşın diğer takımlar da galatasaray'dan çok farksızken onlara böyle eleştiriler getirememesi.