haim fresco sozluge girdi2
profili

  • tavla şans işi midir yetenek mi

    yetenek demeyelim de tecrübe diyelim ona. yoksa yeterince tavla oynamış birisi için kafa yoracak yetenek gerektirecek pek bir şey yok tavlada. yıllarca tavla oynamış artık kombinasyonları ezberlemiş iki kişinin maçında oyunun gidişatını %99 şans belirlerken, yeni oynamaya başlayan birisi ile yıllardır oynayan iki kişinin maçında ise %99 tecrübe ön plana çıkar. yeni öğrenmiş iki kişinin maçında ise şans faktörü %100 olur :)

  • 2016 rio de janeiro olimpiyatları

    sydney 2000'den beri olimpiyatlari takip ederim.bu olimpiyatlarin efsane gececegini bilsem bile islerim dolayisiyla fazla takip edemeyecegim.aksam ustu actim trtspor'u biraz bakayim dedim.o kadar musabaka varken fenerbahce'den teknik direktorunden konusuyorlar.yeter artik bikmadiniz mi futboldan.kac tane kanal var birisinde bile olimpiyat musabakasi yok.sizin spor anlayisinizi, yayinciliginizi seveyim.programi bilmiyorum ama bir de musabakalar daha baslamadi falan diyorlar sosyal medyadan gelen tepkiler uzerine.verdigin canli yuzme musabakasi neydi baslamadiysa?o yayindan sonra fenerbahce konusulmaya devam edildi viktoria zeynep'in musabakasina kadar.diger eleme yarislari kaynadi tabi arada.ikide bir baglanti kopuyor zaten umarim duzelir sorunlar da dogru duzgun bir olimpiyat organizasyonu izleriz.

    kendi ulkesi yangin yeriyken (bunun icin siyasi bir gonderme beklemiyorum.olimpiyatlarin amaci slogani belliyken yeri orasi degil) rabia isareti yapan adami umarim donuste misir'da birakirlar.