wino forever6
profili

  • ekrem imamoğlu

    ben beykoz'da yaşıyorum. kendisi başkan olmadan önce beykoz'un ibb sınırları içinde olduğunu bilmiyordum desem yeridir. beykoza kazandırdığı sosyal alanlar için kendisine teşekkür ediyorum. zaten kendisine oy verecektim ama daha büyük bir mutlulukla vereceğim. büyük başkan.

  • yurt dışındayken en çok özlenen şeyler

    ben türkçe konuşmayı özlüyorum. kendimi ifade etme becerim yarı yarıya düşüyor bir anda, bu kendimi çok garip hissettiriyor her seferinde.

  • bedelli askerlik yapanın savaşta alacağı pozisyon

    bir insan neden askerlik yapmakla övünür ve diğerinden kendini üstün görür inanılmaz bir şey. kısa dönem askerlik yaptım ve ilk bomba sesinde uzun dönem ve bedelli kardeşlerim ile birlikte altıma edicem korkudan her normal insan gibi. yani o eğitimi alsanız da almazsanız da savaşa benzer tepki verirsiniz. umarım deneyimlemeyiz asla.

    ayrıca zorunlu askerlik kaldırılsın. dünyanın en saçma uygulaması. görüldüğü üzere, insanlarda zeka geriliğine de neden oluyor sanırım. *

  • istanbulluların istanbul dışında hayat yok sanması

    ben ilk kez istanbul'dan çıktığımda 2 olay yaşamıştım ki süper cehaletim çok eğlenceliydi.

    - ilçeler arası bir seyahat yapmak için otogara gidip otobüse binmemiz gerek diyen arkadaşıma "neden iett'ye binmiyoruz" diye sormuştum.

    - çarşıya inelim diyen arkadaşıma "çarşı ne?" diye sormuştum.

    gerçek bir olgudur, büyük cehalettir. *

  • bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz

    "evet tabi ki dünya'yı görmek istiyorum. en güzel binaları, şelaleleri, plajları ve ormanları görmek en büyük arzum tabi ki. ancak olalım istiyorum dünyanın aynı yerinde aynı anında seninle. en güzel manzaralar gülen yüzünün fonu olsun istiyorum. sana kahvaltı hazırlarken yaktığım kızarmış ekmeği hınzır bir gülümseme ile sunmak istiyorum. hasta olduğunda çorba yapmak istiyorum sana. her sabah makyajsız yüzünü görmek ve artan kırışıklıklarını seninle sayarken, sana ne kadar güzel yaşlandığını söylemek istiyorum. kazayla çift çizgi ütülediğin pantolonumla ve gömleğimin omzunda kalan saçınla insan içine çıkmak istiyorum.

    sana seni sevdiğimi söylemek istiyorum. ama söyleyemiyorum.

    sana sadece mutluluklar dileyebiliyorum o yüzden."

    söyleyebilseydim belki bunlar olacak sözler olabilirdi. umarım bir gün olur.

  • enes kanter

    hocasını savunmaktan potasını savunamayan adam.