fuel oil3
profili

  • ali türkşen

    26 temmuz 2016 cnn türk tarafsız bölge yayını'nın sonunda yaptığı konuşma ile çoğumuzun içindekileri dökmüş kişi. uzun yıllar sonra ilk kez ülkemi sevdim. aslında var, o özlemle andığımız kafası berrak - laik halk kahramanları hala var. yavaş yavaş görüyoruz o temiz yüzleri. hak yerini yavaş yavaş buluyor. büyüksünüz. yanınızdakiler de büyük. iyi ki varsınız.

    link geldi: https://twitter.com/…tali/status/758064917119438849

    "türkiye'ye liyakat sistemi geri gelmeli. hayvanat bahçesi müdüründen tübitak'a başkan yapmasınlar, bilime değer vermezsen böyle olursun. inönü'ye atatürk'e ayyaş dediğiniz o adamlara karşı geldiniz, bakın yine yüzünüzü onlara döndünüz. şimdi sağa sola hakimiyet milletindir diye yazıyorsunuz. e biz bunu yıllardır söylüyorduk hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diyorduk. ne yaptınız, dindar diye sırf başörtülü diye rektör yaptınız, şimdi tutukluyorsunuz. ben siyasi görüş tanımam.* ama kalbim vatan vatan vatan diye atıyor. ailemle huzurlu bir şekilde bu ülkede, ülkemde yaşamak istiyorum. her şeyden önce bunları kabul edeceksiniz." dedi.

    bunu anlattı ama birebir böyle değil tabii. aklımda kalanları yazdım.

    ayrıca öncesinde:

    "kimseye kinim ve nefretim yok, hakkımı helal ediyorum ve üzülüyorum. türk askerinin ülkeyi bu duruma sokmasına üzülüyorum." da dedi.

  • ışid'in kaya ile kafa parçalama videosu

    video'yu seslendireni anneme dinletsem amin der. tek sorun bu.

    din motoru güçlü bir araba gibi. iyi sürersen herkes huzurlu gider. kötü sürersen kazaya kaosa yol açar. iki şekilde de herkesi istediğin yere götürürsün.

    tek bildiğim gerçek, asla fanatiği olmadığım atatürk'ün bu coğrafyaya çok fazla olduğuydu.

  • öğrenciye meme karşılığında kiralık ev

    ev kirasına 5 kere escorta gidip tatmin olabileceğini söylesin biri şuna.

    sığır beyanı.