ben deli degilim7
profili

  • cüneyt özdemir

    abi bir kargo uçağını okyanus ötesi götürmenin maliyetini bilmeyenlerin yüzlerce konteynırlık eşya topladığını öğrenmiş olduk. nakti yatırım yerine kanada'da fiziksel eşya toplamak nedir yahu?

  • 16 mayıs 2022 ümit özdağ'ın kılıçdaroğlu tweet'i

    muhelefetin içine yerleştirilmek istenen truva atı ümit özdağ yemeden içmeden muhalefete çakıyor. bunu göremeyecek kadar kör ve iqsuz muhalefet seçmeni. vay amk

    edit: dün fazla çetrefillendiremeden girdiğim entrynin üzerine çok büyük çoğunluğu entry'nin farklı kaynak ve linkle desteklenmesi içerikli mesajlar geldi. kılıçdaroğlu, saray'ın trolleri ile birlikte aynı dilin ve içeriklerin paylaşıldığı bu video üzerine şu açıklamayı yapmış.
    https://twitter.com/…luk/status/1526483822694612992

    projenin tamamının anlatıldığı bir diğer video: https://twitter.com/…?s=20&t=kpluzt8wvkt7s10sutwmkg

  • 29 temmuz 2021 manavgat kundakçısının yakalanması

    en son tweetimde yazmıştım, dağlık ormanlık alanda kanıt nerede, kim bilebilir bu insanların yaktığını diye. babasının videosu paylaşılmış. linç edilmeye çalışılan, terörist denilen insanlar yangının söndürülmesine yardım için gönderilmiş.

    (bkz: #126293974)

    türkiye nasıl bir bok çukuruna döndüğü daha net anlaşılsın. artık herhangi bir konuda, heran iftiraya uğrayıp linç edilmeniz söz konusu. iyilik yapmaya kalkarken, zekanız yetmediğinden ötürü insanların hayatlarını karartmayı bırakın artık!

  • 14 haziran 2018 gezici seçim anketi

    eger ilk turda erdogan %45 ve uzeri alsin daha da siyasetin s sini agzima almam. haydi cevrenizi, soysal medyayi ve gereksiz ozguven pompalayan sosyal medya anketlerini gectik de, bagcilardaki, kayserideki, giresundaki, diyarbakir meydanlarindaki kalabaliklari nerenize sokacaksiniz sayin anket firmalari?

    24 haziranda millet sizi de sandiga gomecek emin olun.

  • türkiye'de yaşayıp noel kutlayan insan

    ananızı sikeyim orospu çocukları. ülkenin anasını siktiniz, hala millete karışıyorsunuz cahil köpekler.

  • türkiye'den siktir olup gitmek

    tam olarak türkiye'de mercedes'e bineceğime, batı'da bisiklete bineyim yine 10 kat mutlu olurum eşiğinde gerçekleşirse pişman olunmayacaktır.

  • 17 mayıs 2016 kılıçdaroğlu chp grubu konuşması

    kılıçdaroğlu:

    "izmir büyükşehir belediyesi'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından aldığı kredi notu, amerika ve almanya ile aynı. türkiye'nin ise ülke notu, izmir'in kredi notundan tam 10 basamak aşağıda.

    ve bu başarıyı sağlamış büyükşehir belediye başkanı 400 yıl hapisle yargılanıyor."