illegal state exception3
profili

  • şükela reader

    yeni güncellemesi yakında yayınlanacak olan uygulama. uzun zamandır istenen bir kaç özellikle birlikte, uzun zamandır istenmeyen bir özelliği de yanında getiriyor.

    - entrylerin kaç fav aldığı bilgisi gözüküyordu fakat kimlerin favladığı gözükmüyordu. artık fav sayısına basarak favlayanları görebilirsiniz.
    - entryleri oylama, favlama gibi butonların olduğu kısım artık hep görünür durumda. göstermek için entry'e basmanız gerekmeyecek.
    - today widgetın arka plan rengi bembeyaz olmuştu, onu düzelttim.

    istenmeyen özelliğimiz ise artık uygulamada reklam gösterilecek olması. daha önceden reklam göstermeyeceğimi yazmıştım, küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz. fakat uygulamanın hayatta kalması için 4 senedir her yıl verdiğim 100 dolarlar beni bu yola itti. reklamları kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde eklemeye dikkat ettim, kullanıcı deneyimine olumsuz bir etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum. yine de olumlu/olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

    yeni özellik istekleri için de mesaj kutumu yeşillendirirseniz sevinirim. tüm mesajlara cevap veremesem de hepsini okuyorum. en çok istenen özellikleri daha önce geliştirmeye çalışıyorum.

  • şükela reader

    son güncellemeyle eski performansına dönen uygulamam. bu süreç içinde küfür mailleri bekliyordum. tam tersine, herkesten çok büyük destek gördüm. bu benim için reklam gelirlerinden daha değerli. 5 gün sonra uygulama 2 yaşına giriyor. bu süreç içerisinde destek olan herkese teşekkürü borç bilirim.

    umarım başka engellemeler ile karşılaşmayız.

  • olan biten

    şükela reader uygulamasının geliştiricisi olarak tespit edilen uygulamanın isminin neden açıklanmadığını anlayamamamı sağlamış açıklamadır. uygulama içerisinde hiç bir şekilde kullanıcı adı/şifre tutmuyorum, dolayısıyla sözlük yönetiminin benim gibi hiç bir kar elde etmeden, insanlara hizmet amaçlı uygulama geliştiren insanları töhmet altında bırakmasını hoş karşılamıyorum. umarım gerekli açıklama en kısa sürede yapılır.