shades of fucking grey5
profili

  • arda güler

    soğukkanlığı, kaleciyi geçişi, dar açıdan ters ayağıyla vuruşu...

    real madrid formasıyla gol atan ilk türk.

  • biten yaş mı yoksa girilen yaş mı söylenir sorunu

    bunu duymaktan gına geldi.

    biraz beyni olanlar bunu sorun olarak görmez.

    anasından yeni doğan bir bebeğe ne zaman "1 yaşında" diyoruz. anasından çıktığı anda mı yoksa bu dünya üzerinde 12 ay yani tam 1 yıl geçirdiğinde mi.

    eğer anasından doğalı 1 gün geçmiş bir bebeğe 1 yaşında diyecek kadar salaksan kendin için de girdiğin yaşı söylemende mahsur yok.

    eğer 12 ayını doldurduğunda 1 yaşında derim diyorsan kendin için de doldurduğun sene miktarını söylemen gerekiyor.

  • 26 yaşına gelip halen ruh eşine rastlamamış olmak

    rastlayıp kaybetmiş olmaktan daha iyi olan durum, en azından umudun var.

  • öğretmenlerin başörtüsü ile derse girmesi

    şurada eşitlik ve özgürlükten bahseden birçok kişi, çocuğu okula başladığında karşısında boynunda haç kolyesi olan bir öğretmen görse kıyametleri koparır.

    arkadaşım sen ne dersen de, baş örtüsü bir dini semboldür. ben derse girdiğimde "ben ateistim" dediğimde "ateistsen ateistliğini kendine sakla, çocukların kafasını bulandıramazsın" karşılığını alırken başka bir öğretmen apaçık bir dini sembolle derse girip göğsünü gere gere "ben müslümanım" diyemez, çocuklara kendi dinini empoze edemez. o edebiliyorsa o zaman benim de dersimde "allah filan yok, küçücük beyinlerinizi 1500 yıllık arap yalanlarıyla doldurmayın" diyebilmem gerekir.

    sizin eşitlik anlayışınız daha çok "hayvan çiftliği"ne benziyor. "herkes eşittir ama dinciler, akp'liler, yobazlar daha eşittir." diyorsunuz.

  • 1 mayıs 2016 fenerbahçe gaziantepspor maçı

    maçı 3-0 almışız, tüm taraftarın göz bebeği olan oyuncumuz kendisi için çok önemli bir maçta -kariyerinin 500. maçı- bir asist yapmış, iki gol atmış. seviniyoruz, mutluyuz; adamlar gelmiş "bunun neyine seviniyorsunuz acınacak adamlarsınız, midem bulanıyor" demiş.

    bu seneye kadar beşiktaş'ı gerçekten severdim ama siz pis adammışsınız arkadaş ya.

    canım, ciğerim van persie'nin şov yaptığı maçtır.