dandanakandan6
profili

  • sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan

    vaktiyle edindiklerinden o kadar dili yanmıştır ki artık cesaret edemiyordur. dertsiz başını ağrıtmak, her şeye en başından başlamak, boşa giden emeklerinin karşılığını alamamaktan yorulmuştur.

    tanışma, flört, canım/cicim, sevgili olduk, doğum günü, yok tanışma, flört yıldönümleri, kavgalar, sıkılmalar, kapanış. doğru kişiyi bulamayınca alın size sevgili ile ilgili muhteşem bir başlangıcı olup hızla çakılan iliski grafiği.

    şimdi ne kadar hayatında birini istese bile, geçmişte yaşanmış olanların aci hatiralari goz onune geldiginde, o heves kursağında kalır insanin. ya yine aynısı olursa kaygısıyla, sakınan göze cop batar sözünün paralelinde, koca bir vazgeçiş sonucu cikar ortaya.

    birlikte uzun bir yolculuğa, sonu ve adı belli olmayan bir durakta inecekmiş gibi çıkmak istiyor ama o cefakar, vefakar, merhametli ve sevgi dolu kimseyi bulamayacağına inandığı için çıkarmıyor o yolculuğa. keşke gelse o muhteşem insan, gelse de inandırsa diye de iç geçirmiyor değil tabii.

    gözlerinin önünden dünyadaki her olumsuzluğu silip atacak, değerleri ve zekasıyla; ahlakı ve sevgisiyle ruh eşini besleyecek o güzel insanı bulduğuna inanmadan harekete geçmeyecek insandır o insan. zor değildir aslında ona yakınlaşmak, sadece insanın taşıması gereken değerleri ona hissettirin.

  • alexander sörloth

    vedat muriqi getir götürünü yapar.
    not: fb

  • kızını üniversiteye il dışına gönderen baba

    normal babadır. gerekirse kurdu da siker.

  • 25 aralık 2016 tsk'nın canlı yakaladığı deaş'lılar

  • acun ılıcalı

    "günde survivor ile ilgili 300 entry yazılıyor. bunun yarısında yazarlar birbirine sallıyor" diyerek sözlüğü okuduğunu tescillemiştir.

  • 500t otobüsüne akbil basmayan suriyeliler

    500t tuzla-cevizlibağ arası calışan otobüse, kartal köprüsünde binen 4 zati muhteremin transit geçip koltuklara oturması, bir süre sonra şöförün "akbil basmadınız" diye uyarması üzerine "suriyya para yok abi" diyerek pişkin pişkin sırıtması olayıdır.
    şöför "o zaman inin aşağıya, bu kadar insan salak mı akbil basıyor diyerek" gönlümüzden geçenlerin tercümanı olmuştur. olaya bak lan, kadın suriyeliyim diyerek para vermeme hakkını kullanıyor artık bu ülkede. giyimleri, kuşamları da gayet yerinde.
    her zaman hazırda bulunan "tamam kaptan onların yerine de ben basarım" diyen andaval kahramanlar da çıkmadı değil tabii. kahraman şöförümüz bunu da kabul etmeyerek "benim bu paraya ihtiyacım yok. bizi salak yerine koyuyorlar. hep aynısını yapıyorlar. bu böyle mi devam edecek" diyerek yine gönülleri fethetmiştir.