skarlet ohara6
profili

  • 30 yaşından sonra kilo vermek

    30 yaş bir şeyler öğrenmek, bir işe atılmak ve sağlıklı bir yaşama geçmek için şaka denecek kadar erken ve genç bir dönemi hayatın. ruhunuzu öldürmediğiniz sürece yetişkin ömrünüzün daha ilk %10'nu falan yaşamış durumdasınız daha.

  • mc donald's türkiye'nin satışa çıkartılması

    konu mcdonalds'ın ürünlerinin sağlıklı olup olmaması değil. türkiye'de iş yapmanın sürdürmenin ve yeni yatırım yapmanın imkansız hale gelmesi.

  • 52 yaşındaki adamın 21 yaşındaki kızla evlenmesi

    tina kunakey isimli, 2019 itibariyle 22 yaşındaki model kadın, vincent cassel adlı monica bellucci'nin de eski eşi olan 53 yaşındaki aktörle evlenmiş. hatta çocuk bekliyormuş. bu konuda neyin ne kadar yanlış olduğunu tina hanıma söyleyip, çocuğunu aldırması gerektiğine kadar kendisine anlatmanız söz konusu olduğunda, belki de, "bi git şurdan benim neyi nasıl ölçüp tarttığımı, ne kadar olgun veya toy olduğumu nerden biliyorsun, kendi işine bak" diyecek. yaş farkı, yakınlığı vs konuları genel bir heuristictir birisiyle ilişki kurarken, ondan sonrası insanların birbirini tanımasına bakar. öyle karakterler vardır ki 25 yaşındadır ama tercih edilmez, öylesi vardır 50 yaşında edilir. bu karakter, ün, zenginlik veya fiziksel çekicilik olabilir. kız buna kapılıyorsa yok otuz yaş altı şunu bulduk sana bu oğlanla evlen diyemezsiniz. bahsi geçen ülke fransa, bu kadın ailesi tarafından başlık parası için satılmış değil.

  • kıro kızların ortak özellikleri

    kalın ayak bilekli bi bayan olarak niye genetikten kıro oldum yazan mal kardeşim açıklarsa sevinirim. ona göre artık intihar falan edeyim bari.

  • şehit babasının ayıp olmasa güler oynarım demesi

    vatan, bu ülkenin gerçek sahiplerinindir. onlar ülkenin en güzel şehirlerinde en güzel semtlerinde otururlar. yazın en güzel sahiller onlarındır. hasta olduklarında en iyi doktorlar hemen yanlarındadır. çocukları en iyi öğretmenlerin gözetiminde kendileri ile aynı statüdeki arkadaşları ile beraber okurlar ve okul başarılarından bağımsız kendilerini bekleyen en iyi mevkilerine hazırlanırlar. bunu on paragraf daha uzatabilirim kısa kesiyorum.

    bu vatan için ölenler bu vatanın sahipleri değildir. kurbandırlar. hem bu riski alırken rızalarını üretmek hem de kurban olduklarında delirmemeleri isyan etmemeleri için ideoloji iş başındadır. milli eğitim, medya, milliyetçilik, din, bunların elinde melezleşen halk kültürü bunlar bu işi görür. ölüm riski alan, zor koşulları göğüsleyen, evladını yollayan veya kurban veren de bu başetmenin, bu itaatin kendi içinden geldiğini düşünür. sadece, bu delilik sayesinde çıldırmamayı başarıyor.

  • nusaybin'in dümdüz edilmesi

    olayların 7 hazirandan sonra buraya gelmesinde akp nin rolü herhalde pkk nın eline zorla silah verip hatta tetiğe de kendisi basmak değildir. bir sürü şehri tonlarca bomba ve tünelle de 7 haziran sonrasında donatmadı pkk. hepsi yılların işi. akp 7 hazirandan sonra şiddeti tırmandırdı bundan faydalandı ama şiddeti başlatan, zaten buna karar vermiş olan bir yıldan daha önce şehir savaşı hazırlığı yapmış, özyonetim ilan edip devleti oraya sokmama bunu da silahla savunma iradesindeki pkk şiddeti üzerine yapabildi.