icimde olen biri var6
profili

  • bir erkekten soğuma sebepleri

    annesine kötü davranması.

    not: erkeğim.

  • kediyi çamaşır makinesine atıp öldüren genç

    üst edit: gelen mesajlara göre kedileri çamaşır makinesine atmamış, iki kediyi de kesmiş. iki tane daha sahiplenmiş ve onlar da kayıpmış. kayıp olan kedileri de kestiği anlaşılıyor. dört günahsızın canına kıymış katildir.
    abdullah çok aynı zamanda sözlük yazarıymış, nicki nagsomnia.
    anna karanine ve medeniyet adlı yazarlara bilgilendirmeleri için teşekkür ederim.

    eskişehir'de üniversite öğrencisi abdullah çok isimli bir yaratık. sahiplendiği iki kediyi de öldürüyor. soyadını bilen varsa yeşillendirsin. bu herif internet tarihine not düşülsün, ismini google'da aratanlar bu sayfayı bulsun. hak ettiği cezayı alsın. bunlar artık son olsun.

    "anadolu üniversitesi istatistik bölümü öğrencisi abdullah ç., iddiaya göre, 3 aylık bir kediyi döner vererek zehirledi. a.ç., ardından diğer kediyi de çamaşır makinesine attı. üniversite öğrencisi, makineyi çalıştırarak kediyi öldürdü.

    isminin abdullah ç. olduğu öğrenilen bir genç, önce bir sayfada kedi sahiplenmek için paylaşım yaptı. ardından kedisi kaçmış gibi başka bir ilan veren genç, şüpheli tavırları dolayısıyla hayvanseverlerin dikkatini çekti. çelişkili ifadeler kullanan abdullah ç., kedinin aslında kaçmadığını kendisini zorlayan hayvanseverlere itiraf etti. iki kedinin de öldüğünü anlatan genç, korktuğu için hayvanların cansız bedenini poşetlere koyarak çöpe attığını söyledi.

    sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, suçlamaları kabul etmeyen üniversiteli, 3 aylık kediyi kasıtlı olarak zehirlemediğini, kedinin, verdiği yağlı döneri yedikten sonra öldüğünü ve onu çöpe attığını söylüyor. abdullah ç., evde giysilerini çamaşır makinesine attığı sırada diğer kedinin makineye girdiğini, kendisinin ise bunu fark etmediğini öne sürerek, "çamaşır makinesini çalıştırıp evden aceleyle çıkmıştım. döndüğümde çamaşırların arasında kedinin olduğunu gördüm" ifadelerini kullanıyor. çamaşır makinesinde ölen kediyi koyduğu naylon poşeti de komşularına gösteren a.ç., kanı işaret edip, kediyi kestiğini söyleyen bir komşusuna da "onlar kan değil, salça" yanıtını veriyor.

    komşularının şikâyeti üzerine a.ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. a.ç.'nin polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi."

    kaynak

  • sokak kedisi dururken 2000 tl'ye kedi satın almak

    instagram'ımdaki tanıdıklardan hatta maalesef akrabalardan da gözlemlediğim bir durum. mesela hanım kızımız ve erkeğimiz balayından dönünce, kızımız "yaaaa cenk ben bu whiskas reklamındaki kediden istiyorooom" diye sızlanır, cenk eli mahkum 2000 tl verip scottish fold veya british shorthair alır, ismini %90 ihtimalle duman koyarlar. instagramları kedinin saçmasapan uyuduğu fotoğraflarla dolar. altına "oğluşumm" filan yazarlar. en iyi ihtimalle beş ay bakarlar sonra hanım kızımız hevesini alınca "ya artık tüyü filan zor geliyooo, hem çocuk olacak" diye yakındığı için yana yakıla satmaya çalışırlar. garip bir kafa gerçekten. 2000 tl'ye kedi mi alınır ya, hatta heves ettik diye kedimi alınır aq. al tekiri sokaktan hem gariban sevindirirsin. zeki, çevik ve ahlaklı kedi, mis gibi kedi, yurdum kedisi, anadolu çocuğu.

    edit: o kadar saçmasapan entry yazmıştım ama en çok küfürü bu entry'den yedim. sakin olun arkadaşlar, gidip 2000 tl verip alın kedinizi elinizi bağlamadık.

    edit2: scottish fold yüzünden anama sövenler böyle geliyor bana.

  • whatsapp grubuna çükünün fotoğrafını atan müdür

    "bursa’nın merkez osmangazi ilçesi’ndeki 203 lise müdür ve yardımcılarının haberleşmek amacıyla kurdukları 'okul müdürleri atama' adlı whatsapp grubuna, erkek cinsel organı fotoğrafı gönderdiği iddia edilen hürriyet anadolu lisesi müdürü ö.k. açığa alındı.

    hürriyet anadolu lisesi müdürü ö.k.’nin açığa alınmasına neden olan olay, osmangazi ilçesi’ndeki liselerde görev yapan lise müdür ve yöneticilerinin yer aldığı 203 üyeli whatsapp grubunda yaşandı. iddiaya göre, ö.k. gece saat 23.24’te gruba erkek cinsel organı fotoğrafı attı. fotoğrafı gören grup üyeleri tepki gösterirken, bazı üyeler ise virüs olabileceğini düşündü. grup yöneticisi fotoğraf üzerine ö.k.’yi gruptan çıkardı. grupta yer alan üyelerin şikayeti üzerine milli eğitim müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı ve ö.k. osmangazi kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

    bursa milli eğitim müdürlüğü yetkilileri olayı doğrularken, konuyla ilgili görevlendirilen müfettişlerin soruşturmayı sürdürdüğünü ve ö.k.’nin osmangazi kaymakamlığı tarafından açığa alındığını bildirdi."

    kaynak

    "arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi" diyen kişi, sen ne kadar naif bir insanmışsın... :(
    umarım bu dünyanın kötülükleri seni es geçer...

  • çocukların tutkala batırdığı yavru köpek

    edit: gelip "sadece türkiye'de mi olüyür" diyenlere kafam girsin. iyi o zaman kanada'da arjantin'de falan da oluyorsa sıkıntı yok, gönül rahatlığıyla her tuttuğumuz hayvana işkence edebiliriz. bişey derlerse "sadece biz mi yapüyüz" deriz. ayıya bak ya.

    videoda yazılana göre çocuklar yavru bir köpeği eğlence olsun diye tutkala batırıyorlar. "heart of rescue" diye türkiye'de faaliyet veren bir organizasyon köpeği bulup kliniğe alıyor. köpeğin hali ve gözlerindeki korku içler acısı.

    çocuklar neyin doğru neyin yanlış olduğunu ancak biz erken yaşta gösterirsek öğrenebilirler.
    bir sürü yeni evlenen ve çocuk yapan çift görüyorum. herkesi çocuklarına hayvanlara zarar vermeme bilincini aşılamaya davet ediyorum.

    link 1
    güncelleme

  • ekşi sözlük yazarlarının ırkları

    golden retriever ama baba tarafından dedem labrador'muş.