sametc5
profili

  • bright

    bu filmi beğenmeyen gidiyor star wars beğeniyor...

    bana kalırsa epey eğlenceli bir film... ekşi sözlük'ün sinema konusundaki kollektif zekası aşırı düşük... allah belanızı versin. her filmden the godfather asilliği, ağırbaşlığı ve kurguyu bekliyorsunuz. allah belanızı versin.

    bazı filmler popcorn veya pizza ile eğlenmek için izlensin diye çekilir... this is the end bu tarz bir filmdir mesela... the babysitter'da öyle, xoxxo'da böyle bir film. bu da netflix izleicileri pizza yerken izlensin diye çekilmiş ve bunu başarmış. çünkü eğlenceli film. çekilme amacına göre harika...

    netflix 2018 yılında 80 tane orjinal film çekip yayınlayacakmış. aslında daha önceleri imdb'de 5.0'ı geçmeyen fimlerden ötürü umudum yoktu. 80 adet çöp film ile karşılacağımızı düşünüyordum fakat gerald's game, the babysitter, 1922 gibi filmler ile artık filmlere de dizilere gösterdikleri özeni göstereceklerini gösterdiler.

    2. bir an önce gelse de izlesek.

  • 650 bin euro prim isteyen milli futbolcu

    sadece euro2016'ya katıldığı için bu primi istemektedir. bu futbolcu türkiye milli takımında oynar ve maç sonlarında "herşey vatan için" "vatanıımız" diye açıklama yapar ve soyunma odasına gider.

  • fetonun siyasi ayağı temizlendi

    cumhurbaşkanımızın ifadesi..

    diyor ki "siyasi ayağı temizlenmedi diyenler ispatla mükelleftir..."

    kavurmacının tahliyesiyle ilgili de "konuşmam doğru dğeil olay yargıda..." dedi... aynı adam kendisine tapınmayanların yargılandığı davalara müdahil olmakta bir sorun görmüyor ve serbest bırakılmamaları yönünde açıklamalar yapıyordu.

  • 28 kasım 2016 dolar kuru

    tayyip erdoğan sevdalıları brezilya ile türkiye'yi kıyaslıyor.

    brezilya 4 yılda bir olimpiyat bir dünya kupası yaptı. ekonomisine döviz girdisi sağladı. sonra demokratik kurumları işletildi. yani hayır yolsuzluk yok denmedi. yolsuzluk yapanlar alaşağı edildi. yanisi demokratik kurumlar işletildi. yani brezilya tarihinin en büyük yolsuzluk olayı olan petrobrasın üstü örtülmedi. yabancılar ülkede hukukun işlediğini gördü. haliyle brezilya realinin dolar karşısında değer kazanması doğaldır. sonra brezilya hükümeti muhalefetin baskıları sonucunda gücünü kaybetti.

    peki ya türkiye? elbette yukarıda brezilya hikayesinin hiçbiri gerçekleşmemiştir. "sen kimsin ya" diyerek yürütülen dış politikamız olduğu sürece doların inmesi maalesef mümkün değildir.

  • chp mhp hdp'nin erdoğan'ın davetini reddetmesi

    seçimden önce anasına avradına küfür et sonra da gelin görüşelim de. partilerde sana böyle posta koyar. islamiyeti terkedip tayyip'e tapınma seansları yapan kişiliksizlerde erdoğan'ı övgülere boğar.