namazda gulesim geliyor yarabbim4
profili

  • sayısal loto'nun 18. kez yenimahalle'ye çıkması

    dün yapılan yani 13.08.16 tarihli sayısal loto çekilişinde büyük ikramiye bir kez daha ankara yenimahalle'ye çıktı. dünkü ikramiye ile son üç yılda ankara yenimahalle 18'inci kez büyük ikramiyeyi kazanmış oldu.

    haber kaynağı

    son zamanlarda insanların umutlarını bile çaldıklarının ortaya çıkmasıyla bu ayrıntıda dikkate sık sık geliyor ama utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan aynı organizasyon devam ediyor.
    büyük ikramiye çıkma olasılığı 1 / 198273716231278631263617 iken son 3 yılda 18 defa aynı ilçeye çıkıyor.

    ---konuyu geçtiğimiz haziran ayında meclis gündemine taşıyan eski chp konya milletvekili atilla kart, “neden yenimahalle ve bazı yeni mahalleler sorusunu sormak gerekiyor” demişti.--

    söylenecek çok fazla şey var iken hiçbir şey söyleyememek.

  • 26 mayıs 2016 izmir'de heykele balyozlu saldırı

    günlerdir gericilere dert olmuş olan izmir metrosundaki 'müzisyen' isimli mitolojik heykele bugün balyozlu saldırı yapılmış ve akabinde belediye heykeli artık kaldırmış.
    haber
    haber

    çoluğa çocuğa tecavüze ses çıkarmazlar, tecavüzcüyü korur-kollarlar. hacıları hocaları, öz kardeşine tecavüz eder hamile bırakır, rızası vardır derler ama heykel ahlaklarını bozar.

    gözleri önünde toplum içinde kadınlara sözlü-fiziksel taciz olur, tecavüze yeltenilir kıllarını kıpırdatmazlar, ama el ele yürüyen genç bir çift onların ahlakını bozar.

    işte ışıd zihniyeti bu arkadaşlar, içimizde yaşıyor bu yobazlar, 10 sene öncesine kadar sadece tarikatlarında-dergahlarında baş gösterirlerdi, artık her fırsatta gün yüzüne çıkıyorlar. baskı ve zulüm ile ülkeyi 1500 yıllık çöl gelenekleri ile yönetmeye çalışıyorlar.

    şimdi gerçek islam bu değil diyenler çıkacaktır eminim ama şu bahsettiğiniz gerçek islamı bi göremedik be arkadaşım.

    edit: saldırı anı güvenlik kamerası görüntüleri

    görüntülerde balyoz yok ama beğenirsin ya da beğenmezsin bir sanatçının eseri var ve bu cansız taştan esere nefretle, tekme tokan girişen bir sığır.

  • aziz sancar

    bir konferansta soru-cevap yapılıyor ve bir soru yöneltiliyor.

    ----------------------------------------------------------------------------------
    -'bir çok hastalığın temel sebebi olarak gösterilen stresin, dna'nın onarım mekanizması üzerinde olumsuz bir etkisi var mıdır?

    cevabı ise;

    +“bildiğimiz konular var, bilmediğimiz konular var. mesela ben biyokimyada nobel ödülü almış bir insanım. bu her şeyi biliyorum anlamına gelmez, bu konuda bir şey söylersem bunun faydadan ziyade zararı olur. stres birçok hastalıklara sebep oluyor ama dna'ya zarar vermesi konusunda ben bir çalışma yapmadım, o bakımdan bir şey söyleyemem"
    ------------------------------------------------------------------------------------

    ya ben cevabı okuyunca, afedersiniz, keyif oldum arkadaşlar.

    naifliğie, mütevaziliğe bakar mısınız ? koskoca profesör, sizce orada 2-3 cümle söyleyip, gayette mantıklı bir cevapla konuyu geçiştiremez mi ? bence geçiştirir ve kimsede çıkıp birşey diyemez çünkü oradaki soruyla alakalı konunun en uzman kişisinden, her ne kadar konuya vakıf olmasada daha iyi bildiğine ben eminim.

    ama adam diyor ki, ben biyokimya alanında uzmanım bu her konuda profesör olduğum anlamına gelmiyor, diyor.

    lan bu ülkedenin kahvehanelerinde bile insanlar bilim, sanat, spor, siyaset, yemek, seks, teknoloji alanlarında profesör nidalarıyla cevaplar yağdırıyor. sen nasıl bu kadar mütevazi olabilirsin, sen nobel sen milyon.
    aklımı çıldıracağım.

    haber kaynağı

  • 2 nisan 2016 obama'nın erdoğan yorumu

    (bkz: itin götüne sokulmak)

    (bkz: konuş kardeş ağzın bal yesin)

    su veren itfaiyenin hortumuna ne yapacağımı biliyorsunuz, dünyada demokrasi ve özgürlüklerden yana kim varsa susmasın ve konuşsun ki, bizim sesimizin yetmediği yerlere, düşüncelerimiz ulaşsın.

    4 tane "devletin" polisinin eleştiri sahibini sabahın erken saatinde evini basıp yaka paça, darp, taciz ve küfürler eşliğinde gözaltına almasını bekliyoruz diyeceğim ama pardon
    orası türkiye değildi değil mi ? göt ister.

    bir de şu ibnelikleri var bu çomarların. eğer eleştiriyi yapan kişi türk vatandaşı ise anayasaymış kanunmuş say gitsin, koy amına diyerekten adamı bir gece ansızın tutuklar ve suçunu dahi söylemeden aylarca hapishanede aylarca yargılanmayı bekletir. bunun gibi çeşitli zulümleri uygular, devleti babalarının bakkalıymış gibi kullanırlar.

    fakaaat eğer ki bu kişi şekil a'da olduğu gibi güçlerinin yetmediği biri ise. hemen hassaslaşır ve ağlamaya başlar sayın amına kodumunun karaktersizleri, "sen öncö köndönö bak şöröfsöz amarıgalı katiller".
    tamam sil salyanı.