bkwlbkwl6
profili

  • siyasetçilerin efsaneleşmiş sözleri

    "biz demireller'den, türkeşler'den milliyetçilik dersi almayız. sevgili kardeşlerim! biz milliyetçiliği sokak duvarlarına değil, kıbrıs'ın topraklarına, ege'nin deniz yataklarına yazmışız. biz milliyetçiliği batı anadolu'nun haşhaş tarlasına yazmışız."

    (bkz: bülent ecevit)

  • 5 akp'liyi hayır'a ikna etmiş olmam

    yarın gerçekleşecek "afganistan mı, modern türkiye mi?" oylaması öncesinde yaptığım stratejik nane. son seçimde akp'ye oy vermiş 5 kişi yarın hayır diyecek. o sandıklardan gümbür gümbür hayır çıkartacağız inşallah.

    edit: hayır vereceklerinden şüphem yok. kudurun.

    edit2: arkadaşlar, bildiğiniz üzere iki tür akp'li vardır. ilki beyni dahil bütün uzuvlarını erdoğan'a teslim etmiş olanlar. bunları ikna edemezsiniz, ya siz onu öldürür ya da o sizi. ikinci tür akp'liler ise erdoğan'ı sevip akıl ve mantık kavramlarından nasibini alabilmiş olanlardır. ben ikinci türe giren akp'lilerle konuştum.

  • şevket çoruh'un irfan değirmenci tweet'i

    irfan değirmenci'nin yanında olmuş ve kanal d'ye beni de kovun demiştir. cesaret bulaşıcıdır. helal olsun!

  • suudi prensin bodrum'da mankenlerle eğlenmesi

    bayrağında kelime-i tevhid bulunan, islam dininin en kutsal iki şehri mekke ve medine'yi içerisinde barındıran bir ülkenin idaresinden sorumlu aileden bir prensin* yanındaki şeyhler ile birlikte bodrum koylarında lüks bir yatta 10 mankenle eğlenmesi olaydır.

    pek müslüman prensimiz bununla da yetinmeyip her gün açlıktan 24 bin kişinin hayatını kaybettiği dünyada bir yemeğe yaklaşık 5 bin euro ödemekte de bir beis görmemiş.

    dilerseniz bikinili manken kadınlarla eğlenen bu arkadaşların idare ettiği ülkenin kadınlar için nasıl bir cehennem olduğunu maddelerle sıralayayım:

    1-kadınlar siyah giymeli, başları kapalı olmalı ve ayakları görünmemelidir.
    2-kadınlar çalışmamalı, çalışmaları gerekirse erkeksiz bir ortamda çalışmalıdır.
    3-kadınlar araba kullanamaz.
    4-kadınlar aile kısmı olmayan restoranlarda oturamaz.

  • ekşi sözlük iş ağı

    bu başlıkta parcala benny benassi diye bir arkadaş var maşaallah sözlüğü ilan sitesi gibi kullanıyor. bir giriyor başlığa aynı anda bir sürü entry'yi döşüyor alt alta. artık nerden copy paste yapıyorsa...

    uzun süredir takip ettiğim kadarıyla bu başlığın esas amacı sözlük yazarlarının iş bulma konusunda birbirilerine, ortak nokta olan sözlük yazarlığının da getirdiği samimiyetle yardımcı ve aracı olmaları.

    buz gibi, kalıplaşmış iş ilanlarınızı lütfen kariyer.net ve yenibiris.com gibi bilimum ilan sitelerine yazın.

  • nihat doğan'ın özgecan'ın ailesini ziyaret etmesi

    beklediğimiz nihat doğan'ı kurtarma kampanyasının başladığına işaret olan ziyarettir.

    beni asıl üzen özgecan aslan'ın babası mehmet aslan'ın sözleri oldu.

    benim olmazsan taciz ederim diye bağıra çağıra şarkı söyleyen, mini etekli kadınlara tecavüzü meşru gören bir insanın ziyaretini nasıl kabul edebildi? bununla da kalmayıp "şu andan sonra nihat bey benim de kardeşim" demiş.

    edit: aramızda bu olayı "nihat doğan'ın hatasını anlayarak af dilemesi" şeklinde yorumlayanlar var. hatasını değil işsiz kaldığını ve parasının bittiğini anlamıştır.

    nihat doğan gibi sürekli olarak renk değiştiren, çıkarcı birinden söz ediyoruz. lütfen bunu yapmayın.