vadidekidiken7
profili

  • trabzonspor 2019-2020 üçüncü forma tanıtım reklamı

    çok koyu beşiktaşlı biri olarak aşırı derecede beğendiğim tanıtım ve forma. harika işler yapıyor trabzonspor iletişim ekibi

  • thy'nin inanç düşmanı müjdat gezen'e sponsorluğu

    işim gereği yılın %70'i seyahat ediyorum. bu uçuşların önemli bir kısmı yurt dışı. uçuşlarım da genelde thy ile. tabi thy nezdinde çok çok çok küçük bir kalem olsa da ben de thy'ye para kazandırıyorum. benim kazandırdığım para ile sponsorluğu destekliyorum. helal olsun benim param müjdat gezen gibi aydın sanatçılara verilen sponsorluklara.

  • rüzgar çetin'e hayatın zehir olduğu gerçeği

    rüzgar'ın etrafındaki arkadaşları ve peşinde koşan kızlar zaten onunla aynı karakterde olduğu için etkilenmeyecektir. hatta teselli bile edeceklerdir "mağdur" arkadaşlarını. çünkü bura türkiye, ne bekliyon.

  • osmanlıca armasıyla pazarlama yapan spor kulübü

    bu amblemler kulüplerin 100. yıllarından sonra kullanılmaya başlanmıştır. bunun sebebi kulübün kökenine ve kuruculara olan saygıyı ifade etmektir. osmanlı özlemi ile alakası yoktur. ki bu armaları kullanan iki kulübün de stadında devasa atatürk posterleri bulunur ve iki kulüp de cumhuriyet ilkelerine olan bağlılıkları ile övünür.

  • fethiye'de çıkan yamaç paraşütü müşteri kavgası

    türkiye'de tatil yapmaktan vazgeçtiğim tatilimi aklıma getirdi bu olay. yıllar önce fethiye'de yamaç paraşütü yapmak için bir yerle anlaşmıştım. adamlar sabah tam 8'de burda ol, seni alacağız dediler. sabah 7.30da gittim mekana kimse yok. mekan sahibi 8.15'te geldi. ama paraşüt hocası/pilot artık nasıl tanımlanıyorsa gelmedi. seni sonra gruba yetiştiririz diyerek 1 saat daha beklettiler. o sırada mekan sahibi ile paraşütçüler komşu esnafla nasıl bardan hatun kaldırdıklarını anlatıyorlardı. o kadar iğrenç bir görüntü vardı ki pek kibar olmayan ben bile erkek halimle iğrendim. derken benim yamaç paraşütü yapacağım adam sallanarak geldi. yeni kalkmış, dün gece sızmış. hatun çok yormuş. çok allolüymüş bilmem ne. iptal ettim zar zor. ödediğim parayı vermemek için direndiler en sonunda başka müşteriler gelince iade ettiler parayı.

    bu ibneler oldukça riskli bir iş yapmalarına karşın böyle alkollü geliyorlardı sabah. müşteriler kadın olursa, yanında sevgilisi, kocası bile olsa direk asılıyorlardı.

    yani kısacası beter olsunlar. bu zamana kadar bunları denetlemeyenler ve bunlara çalışma izni verenlerle beraber beter olsunlar.

  • mario gomez

    almanlar üstün erkeği yapmış. boy, pos, endam, karakter, zeka resmen hepsini bu adamın bedeninde eritmişler.

    geldiği ilk gün adamın açıklaması "hedefim avrupa şampiyonası ve burada başarılı olmak. bu yüzden çoık çalışmalıyım. biraz süreye ihtiyacım var." bu açıklamayı yaptıktan sonra da tesislere gidip antreman yaptı. iki hafta oynamadı ve üçüncü hafta sahaya çıktı. adam klasik bir açıklama olarak şunu demedi "bu zamana kadar çok başarı kazandım. başarılarımı burada da sürdürmek istiyorum." oynamadığı haftalarda çıkıp "almanya'da şampiyonluklar yaşadım buraya yedek kalmak için gelmedim." demedi. bekledi. daha çok çalıştı.

    fenerbahçe maçı sonrası. iki gol atmış. mütevazı ve gurulu bir şekilde gülümseyerek gazetecilerle konuşuyor. rakiple taşak geçme yok, şımarma yok. sade, karakterli her cümlesi. gazeteci ortamı germek için bacaklarını göstererek soruyor. "gomez bacaklarına çok darbe aldın. türkiye biraz böyle ne diyeceksin?" reiz durur mu yapıştırıyor cevabı "futbol mücadele oyunu. başarmak için savaşmak gerek. bizler de savaşıyoruz. severim ben mücadeleyi." klasik "ebemi siktiler ama hakemler dikkat etmedi. bu hakemlerle lig bitmez. ekmek parası vb..." demedi.

    lig bitmiş. kalıp kalmayacağını söylüyor. normalde futbolcular "gelen teklifleri değerlendirip uygun olanı seçeceğim. nihayetinde profesyoneliz" der. bu adam da şart diyor. ama şartlar maddi değil. diyor ki "bu sezon inanılmazdı. ama gördük ki defansımız zayıf. avrupa liginde bile turu geçemedik. eğer kadro planlaması iyi yapılırsa kalmak isterim. şampiyonlar liginde oynayacağız. sırf oynamak için oynamayalım. daha önce nisan ayında verdiğim kararlarda yanıldım. o sebeple beklemek istiyorum."

    mario , sözün özü büyük insansın. nereye gidersen git aktif futbol hayatının sonrasında bu kulübe geri gel. kadro planlaması yap. futbolculara profesyonellik dersi ver. hitaber dersi ver. adam olmayı öğret.

  • inadına avm'lere gidin

    bir parti başkanı olsam ve oy kaybetmek istesem vereceğim beyan.