juan sebastian veron2
profili

  • 2016 turizm krizi

    sivri zekalılar krizi bir nebze azaltmak için yöntem bulmuşlar. memurları zorla tatile göndereceklermiş. şaka gibi resmen. vatandaşı olmasak eğlenceli ülkeyiz aslında. devlet resmen zorla kolundan tutup bir şeyler satmaya çalışan çakal esnaf rolünü üstleniyor.

    padişah olma sevdalısının hayalleri uğruna koca ülke boka battı, şimdi de boktan çıkmak için emekçinin cebindekini zorla alarak mafya bozuntusu turizmcilere verecekler. bu nasıl bir utanmazlıktır, yüzsüzlüktür hala aklım almıyor. her seferinde bu kadar da olmaz deyip, sonrasında daha da şaşırıyorum.

    tıpkı zorunlu bireysel emeklilik sistemi'nde olduğu gibi bu seferde zorunlu tatil ile cebimizden parayı çalacaklar. bildiğim bir kaç butik işletme vardı kısmen daha az kazıkçı olan, eylül gibi gitmeyi planlıyordum. daha da gitmem, gideni siksinler.

    not: özellikle beyaz yakalılara sesleniyorum; bu pisliklerden kurtulmak istiyorsanız ekonomik boykot yapın. temel ihtiyaçlarınız dışında harcama yapmayın. para biriktirin. hem sonra gidip yurt dışında yersiniz o parayı.

  • itü fizik bölümünün verdiği sübliminal mesaj

    itü fizik mühendisliği bölümünün şuradan verdiği mesajdır

    not: sayfaya girin ve ctrl + a yapın mesajı alın *

    edit: sayfa değiştirilirse diye ekran alıntısı aldım

    edit2: ekran alıntısını tost makinesi ile yaptığımı düşünerek yardımlarını esirgemeyen ben smyrnaya teşekkürü borç bilirim:

    öncesi: http://i.imgur.com/ajboj5q.png
    sonrası: http://i.imgur.com/nazuov6.png