cek denimen2
profili

  • ahmet davutoğlu

    babam kendisini öve öve bitiremezdi. bir kac haftaya soracagım, eminim hakkında vatan haini ve terorist falan diyecek. zamanında böyle diyordun diyince de, adam sandıydık diyecek.

    kula kulluk etmek ne kadar rezil bir sey. bir insanın kendisine hic saygısı olmaması lazım böyle bir sey icin.

  • ekşi itiraf

    bazı samsung cep telefonlarında fake call ozelligi vardı bilmiyorum hala var mı. ayarlıyorsun zamanını, mesela toplantı esnasında calıyor, telefon geldi bunu acmam lazım diyorsun cıkıyorsun. ama adamlar hani cidden biriyle görüsüyo gibi olması isin ses kaydı opsiyonu da koymuslar, yaptıgın ses kaydı seninle konusuyo telefonu acınca.

    telefonun özelliklerini kurcalarken bunu farkettim, dedim dur bir deneyelim. hatta kız arkadasımla dısarda yemek yiyorduk. ses kaydı su: alo...aloo...mehmet...alo mehmet....(aklıma bir sey gelmiyor)... amcan öldü...

    yarım saate ayarladım sanırım, emin degilim ne yaptıgımdan gerci ama yarım saat sonra kimse aramadı ben de dedim dandikmis, sonra unuttum gitti.
    ertesi gün gece kampüs cimlerinde oturuyoruz yine kız arkadasımla. telefon calmaya basladı, baktım gizli numara. bu arada gizli numaraları hic acmazdım prensip olarak ama gecenin bir saati olunca önemli ya da acil bir sey olabilir diye actım. gecen konusma su:

    -alo (karsıdan ses cızırtılı geliyor)
    - alo buyrun
    - aloo
    - sesim gelmiyor mu
    - mehmet
    - evet
    - alo mehmet
    - evet buyrun ben
    - amcan öldü
    -...!

    bembeyaz oldum elim ayagım kesildi. kız arkadasım noldu ya falan dedi. hortlak görmüs gibi bir duraksadım, sonra hassiktir yaa dedim. 5 saniye falan sürmüs olsa da istemeden kendime telefon şakası yapmıstım ve altıma sıcıyordum. bilmiyorum dünya üzerinde benzer bir mallık yapan var mıdır.