siyahliadam2
profili

  • mircea lucescu

    birinin bu bunağa basın toplantısında “sürekli türk milli takımının başarılı olduğu dönemlerde aynı takımlardan biri sürü oyuncunun oynadığını söylüyorsunuz, geçmişe baktığımızda da yabancı hocalar son 25 yıldır türk milli takımı ile başarılı olamadı. siz bir yabancı hoca olarak nasıl başarılı olacaksınız?” sorusunu sorması gerekiyor.

    allahın bunağı. futbolcu yabancı olunca sınır gelsin ama hoca olunca sıkıntı yok. hassiktir lan oradan. yabancı olup yabancıya karşı çıkmak da anca bizim gibi 3. dünya ülkelerinde olur. akıllısı bize uğramaz, delisi de akıl verir. getirmişler yine bir deli, konuşturup duruyorlar.

  • survivor 2016

    semih'in kolej bebelerinin ortasındaki anadolu çocuğu olduğu yarışma. tiplere bak hepsi semih'ten uzun, kaslı, spor salonundan fırlama artist tipler. isimleri bile öyle serkay, efecan, atacan. isimlere bak ahzhhzhzjzsj. bir de hepsi tek bir adama yükleniyor. tek tek de değil, topluca yükleniyor. adam ben ne zaman oyniycam gibi gayet basit bir soru sordu adama direkt bozma bizi sen kal öyle dediler sonra hepsi adamın üzerine yürüyor.

    semih normalde nasıldır bilmem umrumda değil lakin şu kolej bebelerini tek tek elesin.