borkluce mustafa6
profili

  • inci taneleri

    yılmaz abicim, sen gençliğinde de çok yakışıklı değildin. bir demet tiyatroda sevgilin asuman yani deniz özermandı, manken değildi yani. vizontelede sevgilin yoktu, tuubada sakat bir kız aşık oluyor gibi oldu ama bir şey yaşanmadı. organize işlerde ebru akelle sevgiliydin ama kadın seni terk ediyordu. yani rollerinde hep bir yanı kırık kadınlarla sevgili olan yakışıklı olmayan bir adamı oynuyordun.

    ne zaman 50yi geçtin bir hareketlenme geldi. önce sazan sarmalında ezgi molanın biricik aşkı oldun, şimdi de bu dizide neredeyse kızın yaşındaki hazal ergüçlü ve milyoner selma ergeç sana ilk görüşte aşık oldular. tamam senaryoyu sen yazıyorsun falan ama biraz abartılı olmuyor mu?

  • neptun soyer

    islamcıların yeni konsolidasyon malzemesi.

    neptün hanım o fotoğrafı paylaştığı dönemde yani 5 sene önce herkes je suis charlie diyordu hatta dönemin başbakanı cenaze töreninde ön safa geçmek için mücadele ediyordu

    yemezler.

  • arda turan

    hataları çok abartılan adam.

    hangimiz karısı 9 aylık hamileyken gece arkadaşlarımızla dışarı çıkıp bir kadına evli olmasam seni kaçırmadım demedi ki, sonra adamın kocası bize artistlik yaptığında kafayı da gömdük tabii. biz adam olduğumuz için adamdan özür dilemeye de gideriz, hastanede silah yanlışlıkla ateş almış olabilir ama özür dileriz.

    ayrıca hangimiz hakkımızda abuk sabuk şeyler söyleyen 70 yaşında bir adamı herkesin içinde boğazlamadık, hangimiz işimizde gücümüzde prim kavgası çıkarmadık.

    çok abartıyorsunuz yae.

  • barış özcan'ın fethullah gülen ile ilişkisi

    hala anlamayan, kabullenemeyen at kafalılar var, bilale anlatır gibi anlatayım.

    fetonun twitter ekibi o gün ali imran 3.61 i ve 3.dönem 61.hukumeti birleştirerek propaganda yapmış. barış özcan adlı şahıs da o propagandayı bu twitle devam ettirmiş.

    hala "kıskanıyorlaaaar", kılıç artığının tekini niye kıskanalim be kardeşim.

    edit: propagandanın özünde ise fetullah gülen'in ettiği meşhur beddua var, bedduanın aslında beddua değil de kuranda geçen bir şey olduğunu iddia etmişlerdi. hala pollyannacılık oynayacak arkadaşlara başarılar.

  • loris karius

    yediği golde hatası yokmuş. aynı golü tolga yese rahmetli anasının mezarı üstünde tepinecek herifler sırf yakışıklı yabancı diye bunu koruyor. bunlarla aşık atılmaz ya bunların beyni süngerleşmiş.

    yediği gollerin çoğunda hatası olan, tinercilerin goat demesine rağmen bu sene beto ve muslera'dan daha alt kalibrede olduğu görülen overrated futbolcu/manken.

    not: izmirliyiz göztepeliyiz

  • 3 şubat 2016 suriye'de 15 rus askerin öldürülmesi

    (bkz: general he mi)