jdmworks4
profili

  • 27 şubat 2022 rusya'nın swiftten çıkartılması

    resmi olarak ab sözcüsü tarafından onaylanmıştır. alınan karar bilmeyenler için çok şey ifade etmiyor gibi gelebilir ama karşılığı rusya ekonomisine atom bombası sallamak demektir. rusya artık 20 kat daha sefil iran seviyesinde bir ülkeye dönüşür.

    edit: dileyen sevgili uğur gürsesin swap olayı hakkında ki yazısını okuyabilir.
    kaynak

    güncel finans konularıyla ilgili en doğru bilgilere ulaşmak için ise aynı zamanda sözlük yazarı olan sevgili 507’i takip edebilirsiniz.

    twitter 507

  • imamoğlu'nun yırtık ayakkabılı çocuk için ağlaması

    ben borsacıyım sevgili sözlük; bu meslek ağaca ve ormana ayrı ayrı ve birlikte bakabilenlerin kazandığı; ağaca bakarken ormanı göremeyenlerle ormana bakarken ağacı gözden kaçıranların kaybettiği bir oyunda sahne olarak yer alan, mesleklerden bir meslek.

    kısaca ben havayı koklarım, art niyeti milyon km öteden sezerim, oluşturulmak istenen algının sahibini ilk ben tanırım,labirentteki çıkışa ilk ben ulaşırım, sen cümlenin başını söylerken ben sonunu duyarım, zifiri karanlıkta yanan o ışığı ilk ben görürüm, o ışığı gördüm mü durmam sonuna kadar giderim... bunları da çok iyi yaparım, yapamazsam aç kalırım çünkü.

    bu adamın önünde duramazsınız, imamoğlunu ortaya çıkaran chp’yi bile ezer geçer bu güç artık, imamoğlunun arkasındaki gücün, bütün türkiyeyi sarmasını dilenen sevgi dilinin ortak sesi, halkın son umut çığlığı olduğunu farkedin artık.

    kısaca bu adamın gözlerinde halkına ihanet edecek adam bakışı yok.

  • nefret edilesi hitap şekilleri

    adam türkçede ki bütün hitap şekillerini yazmış lan. birine sesleneceğimiz zaman yerden taş alıp taş mı fırlatalım napalım ?

  • o ses türkiye'de iş isteyen vatandaş

    yalaya yalaya tepelere çıkmış bir insanın, onuruyla iş isteyen adamı azarlamasidır.