arsizca yaladim leopari4
profili

  • cüneyt çakır

    fenerbahçe galatasaray maçlarında; baroni'nin smaçla önüne aldığı topla attırdığın golün üzerinde ahı var, feguli'nin ayağından elle topun çekildiği, tribünün en üst koltuğundan görünen penaltının ahı var, 1.5 metre taca çıkmış topla galatasaray'a attırdığın golün ahı var, en çok bunları yaparken futbol hayatının erken bitmesine yol açtığın için engin baytar'ın sen de ahı var.

    bugün belki hissedar nihat, kaküllü manipülatör ve gemileri yakmış yalı reis senden çok ümitli olacak ancak bu kadar fazla ahla bu iş yürümez. gel kariyerinin belki de son fb gs maçında bir kez olsun geldiğin tribünler yerine hakemlik kokartını hatırlayarak karar ver. en azından bu son şansında kariyerine yakışır bir fb gs maçı yöneterek jubile yaptı helal olsun diyelim.

    edit: ilk yarı iki penaltıyı yedin ama yine de geçmiş karneyle karışılaştırılamaz, gidiş yolundan dolayı geçer not.

  • ateistler için inşallah kelimesine türkçe karşılık

    beğenseniz de beğenmeseniz de karşılığı "umarım"dır. yaşayan dilin inanışla bir ilgisi yoktur. "inşallah" kelimesi, umarım ile birlikte bu dilin içinde yaşam bulmuştur. dile siyasal kaygılarla zorla sokulmaya çalışılan ısmarlama arapça deyim ve kelimelerle ilgisi yoktur. hiçbir ateist "sayın aşırı ateist hocam bu sabah inşallah didim dinden çıkar mıyım? gibi bir şuur kaybı içine girmez.

  • habire götten zarto

    mahkemeye başvuru dilekçesine eklenip eklenmediğini, eklendi ise dilekçeyi okuyan hakim ve katiplerin girdiği gülme krizlerini merak etmeyi sağlayan osurgaçlı insan eylemi.

  • nemanya vidiç