garen8
profili

  • leyla ile mecnun

    4. sezon 2. bölümünü izlediğim dizidir.

    --- spoiler ---

    - görüntü ve ses yönetmenliği berbat.

    - kaan çok sırıtıyor, sinir bozuyor. eskiden ilkokul çocuğu ile mecnun'un arkadaşlığı absürtlüğü üzerinden gidiyordu. şimdi aralarında hiçbir ortaklık yok. erdal ile de bir alakası kalmamış, kendi hikayesi mi olacak? youtuber olmasını mı izleyeceğiz? hani çok zengindi bu çocuk, külçe altınları vardı ne oldu?

    - erdal nasıl ve neden tekrar bakkalını geri açtı? veresiye hikayesi de çok sıkıcı geldi. bir ısınmadım. nurten'in son sahnesi ilginçti acaba erdal kafasında mı kuruyor yoksa gerçekten bir doğaüstü birşeyler mi var? doğaüstü güçler bu dizide hep vardı, sadece o kısmı ilgimi çekiyor.

    - iskender bu kadar depresif değildi. eskiden de doğru düzgün bir işi yoktu ama bu kadar da değildi, yakışmamış.

    - yeni leyla'nın nişanlısı olmamış çok düz bir karakter şimdilik.

    - trt dizisi olması dolayısıyla küfür/argo yoktu bu dizide, şu anda olması eğreti duruyor.

    - acilen yan karakterler girmeli, sürekli aynı 4-5 karakteri izlemek sıkıyor.

    - benjamin'in doğa üstü güçleri falan vardı, sezon kötüsüydü falan. ne ara yavuz'un taş*k oğlanı seviyesine düştü?

    --- spoiler ---

  • sakarya valisi'nin abisinin kadınlara kin kusması

    ulan şu islamcılar ne kadar da seviyorlar bel altı muhabbetleri. bir kere de hırsızlık yapanlardan, hak yiyenlerden, hayvanlara kötü muameleden, adil olmaktan, doğayı korumaktan, birlikte tolerans ve anlayışla yaşamaktan bahsetsinler. varsa yoksa baskı, tenkit, kendi gibi yaşamayanı aşağılama. bu herifler yüzünden dinden soğudum deist oldum.

    iğrenç muhabbettir. herkese kalitesini göstermiştir

  • ışid militanlarının kafasını kesip pişiren kadın

    şu sınırın ötesinde ne sikik bir dünya olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır.
    allah atatürk'ten, savaş arkadaşlarından ve onun yanında şehit düşen insanlardan gani gani razı olsun. onunların sayesinde * burada nefes alabiliyoruz.

  • selin sayek böke

    aktrollere fazla mesai yaptırmıştır.

    lan oğlum tamam para karşılığı yapıyorsunuz bu işi de bari orjinal birşey yazın. aynı entryi farklı kullanıcılara yazdırarak komik oluyorsunuz.

    troll 1
    troll 2

    paraphrasing yapmışlar bir de canlarım

    edit: haha bir tane daha geldi

    troll 3
    bu da profili maaşallah tertemiz
    silmiş entryi :) yo dostum yo yakalandın. gitti maaş

  • 27 aralık 2016 uber'in yasaklanması

    sonunda olmuştur. emniyet genel müdürlüğü 81 ile yazı göndererek uber taşıma sistemiyle yolcu taşıyan tüm araçlara korsan taksi muamelesi yapılmasını ilk seferde 2532 tl, ikincide ise 4220 tl ceza kesilmesini istedi. içindeki yolcu da 281 tl ceza ödeyecek. kaynak kaynak 2

    o leş gibi sigara kokan, kısa mesafede bik bik öten, daha fazla para için dolaştıran taksiciler kına yakabilir.

  • 10 kasım 2016 anıtkabir çağrısının iptal edilmesi

    köprü açılışı olsa iptal etmezlerdi.

    güvenlikmiş de provakasyonmuş bu güvenlik güçleri anıtkabiri koruyamıyorsa silahlarını bize versinler biz koruyalım. böyle acizlik mi olur?

  • devlet bahçeli

    hala koalisyon yapmadigi icin yerlere goklere sigdirilamayan siyasetci.

    koalisyon yapmadi da ulkenin geldigi hale bak. ic baris zaten yok, hergun gelen sehitler, savasa girmeye az kaldi, hirsizlik, rant, pislik dibine kadar(artvin direnisi, tecavuze ugrayip intihar eden liseli kiz ve devletin sessizligi, ankarada patlayan bomba bunlar sadece aklima ilk gelen guncel olaylar) .hala hakliydi diyorlar ya nasil bir akil tutulmasi arkadas. akp nin ilk kez secilmesinin musebbibi gene bahcelidir ve ironiktir gene erken secim diye tutturup buyuk bir basarisizliga imza atmisti. takim tutar gibi parti tutma devri bitti, takim tutar gibi lider tutma devri basladi.

    edit: bazi mhpliler hdp ile kolisyon kurulacagini zannediyorlarmis. hdp disardan destekleyecekti, koalisyon icinde olmayacakti. ha bu demek degil ki adamlarin her dedigine evet demek zorundasin. chp-mhp koalisyonu kuruldugu anda akp de muthis bir kopus baslayacakti. akpnin icinde yolsuzluga bulasmamis, simdiki durumdan rahatsiz olan insanlar var. bu insanlar chp ye ya da mhp ye gecip hdpnin destegine olan ihtiyaci kirabilirdi. ya da direk bu insanlarla anlasilabilirdi.hatirlarsaniz arinc surekli demec veriyordu secim oncesi -ki tek basina iktidarda olmalarina ragmen gene de elestiriyor, huseyin celik, abdullah gul de keza oyle-. tek boyutlu dusunmeyin arkadaslar. buyuk bir hata yapildi oy kaybiniz cok buyuk. hdp ile milletvekili sayiniz esitti erken secimden once simdi hdp'nin 59 mhp'nin 40 m.vekili var. lutfen bizi aydinlatin tam olarak neyi basardiniz erken secim isteyerek?

    edit 2: lan olm okudugunuzu anlayin lan. hdp koalisyonda ol-ma-ya-cak-ti ! hala mesaj geliyor mhp ile hdp nasil birlesir diye alla alla.

    edit 3: hala mesaj geliyor efendim durduramiyoruz. cevap verirken aklima geldi. deniz baykali desteleyip en azindan meclis baskani sectirseler, meclis calistirilabilir, yolsuzluk dosyalari acilabilirdi. hdp baykali destekliyor biz desteklemeyiz gibi sacma bir mentaliteyle meclis baskanligi da akp nin eline gecti adamlar da tabi ki calistirmadi ve gundeme almadilar

  • isveç'te sığınmacı çocuğun cinayet işlemesi

    şimdi düşün bir çocuğa, sığınmacı olarak dünyanın en iyi ülkelerinden biri kapısını açıyor. merkeze yerleştirip tüm ihtiyaçlarını sağlıyor. ortadoğuda yetişmiş, sikik öğretilere ve kültüre sahip olduğunu göz ardı ediyorlar. bu huur çocuğu da bu iyiliğin altında kalmayıp merkez çalışanını bıçaklayarak öldürüyor.
    sonra avrupada ırkçılık artıyor ulan ben isveçli olsam direk nazi olurdum böyle 'insanlara' yardım mı edilir?
    kaynak

    edit 1: 'çocuğun' öldürdüğü 22 yaşındaki isveç vatandaşı alexandra mezher'ye tecavüz etmeye çalıştığı belirtiliyor. kadın muhtemelen direndi ve öldürüldü.
    kaynak

    ulan 22 yaşında be 22 ! sana yardım etmeye çalışan 22 yaşındaki kadına göz koyup tecevüze yeltenip öldürmek nedir? hem de sığımacı olduğun ülkede. allah bin belanı versin.

    işin daha kötüsü avrupa bu işe uyandı ve bunları postalıyacak ülke arıyor. peki o ülke kim? tabiki de türkiye. 3-5 milyar euroya bu barbarların hepsi ülkemize girecek bugün yarın (bkz: geri kabul anlaşması) aman bana ne deme! bunlara çalışma izni verilecek yani kalıcı olacaklar kaynak çalışacakları yapacakları meslek basit ama hayatın içinde olacak meslekler. güvenlik görevlisi, tesisatçılık falan. kız kardeşinin, sevgilinin yemeksepetinden söyleyeceği yemeği bu adamlar getirecek mesela. sonrası malum...

    edit 2: milyarı milyon yazmışım atini kaybeden prens e tesekkürler