kodon3
profili

  • maymunların lanetlenmiş yahudiler olması

    "madem maymunlar yahudilerden türedi, bugünkü yahudiler neden maymun olmuyor?" diyerek çürüttüğüm teori.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    başlık: yunus emre trollemiş olabilirler

    200 tl banknot resmi

    ulan sen koskoca yunus emre ol "mal da yalan mülk te yalan, var birazda sen oyalan" de sonra senin resmini 200 tllik banknotun arkasina koysunlar amk.

    adam mezarında ters dönmüştür ahauhahahah

    farkli dusunen adam
    24.01.2016 16:19 ~ 21:43

  • lys 2015

    bana ne kadar koyun bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdi bu sınav. sınav görevlisi olarak başımdan enteresan bi olay geçti. anlatayım;

    sınavın birinci saati dolarken bir öğrenci beni yanına çağırdı, yüzüme ümitsizce bakıp "hocam çok sıkıştım, tuvalete gidebilir miyim" dedi. ben de haliyle bunun mümkün olmadığını söyledim. durumu gerçekten de hiç iyi değildi, sınıfı da rahatsız etmemek için kulağına doğru eğilip "küçük mü" dedim, kafasını salladı. sınavda içerim diye su şişem vardı yanımda, "su şişemi boşaltsam, sınıfın köşesinde işer misin" dedim. "utanırım hocam" dedi. "otobüs kartı, kemer tokası, 25 kuruş ile kopya çekebileceğini düşünen ösym utanmıyor da sen mi utanacaksın" diye içimden geçirerek kulağına doğru eğilip, "muhtemelen ben de dahil bu sınıftaki kimseyle hayatın boyunca bir daha karşılaşmayaksın." dedim. çaresizlikten kabul etti, ilk soru kitapçıklarını toplayıp yenilerini dağıtma arasında sınıfın köşesinde işini gördü. ben de nasıl gaza getirdiysem çocuğu foşur foşur işedi sağolsun, ta ben rahatladım.

    kıssadan hisse:
    sınav başvurusu için o kadar para toplanıyor, bina katlarına bu tür acil durumlar için birer görevli daha dikmek çok mu zor. şekerden, görevliden kısıp ekonomi mi yapmaya çalışıyor ösym merak ediyorum.

    ayrıca, bu kadar saçma güvenlik önlemlerini karar alan yetkililere derdimizi anlatamıyoruz ya ben ona yanıyorum. acaba ordan bakılınca herşey çok mu yolunda?

    işemeli, sıçmalı bir sınavı daha geride bıraktık gençler.
    hepimize geçmiş olsun...