kan ve para2
profili

  • survivor 2016

    yarışmadaki en mide bulandırıcı, en itici karakterin serkay olduğu konusundaki fikrim değişmeye başladı. bu yarışmanın en basit hesapçısı, en hakkaniyetsizi, en iticisi acun!

    serkaç denen bebe kalkıp semih'e "karaktersiz" diyor, acun efendi uyarma ihtiyacı duymuyor. semih "kötü kalpli" deyince "karşı tarafın kişiliğine laf etme" diye çıkışıyor. bunun üzerinden 3 dakika bile geçmeden bebe "adam ol, adam" diye böğürüyor; acun yine sus pus.

    velet ikinci kez söz alıp yine laflarını saydırıyor, semih ikinci kez söz isteyince "sende son söz hastalığı var, daha ne kadar söz vereceğim" diye çocuğu bozuyor.

    ve bütün bunları "hah artık acun'un bile canına tak etti, ciddi bir uyarı yapacak" dediğin anda yapıyor. tamamen karşı tarafın gazını alma amaçlı "serkay yapma tamam mı evladım"la başlayıp yine oradan semih'e sektiriyor.

    çok ucuz, çok adi hareketler bunlar.

  • 14 aralık 2015 dr.com.tr rezaleti

    dün yaşadığım rezalet.
    son 10 yılda idefix, d&r, kitapyurdu, babil, evrenselkitap gibi sitelerden sayısız kitap aldım. ilk defa bir kargomun bu kadar gayriciddi, saygısızca gönderildiğine şahit oluyorum. sipariş ettiğim 10 kitabın 8'ini bir koliye yerleştirmişler ve fakat 2 kitap açıkta kalmış. ulan bu 2 kitabı bu küçücük koliye nasıl sığdırabiliriz diye düşünüp (çünkü neden ve nasılsa koskoca d&r o koliye mahkumdur, biraz daha büyükçe bir koliye koymak ya da siparişi iki ayrı koliye bölmek akıllarına gelmez) neticede dahiyane bir çözüm bulmuşlar. o iki kitabı bildiğin külah kıvamında büküp her tarafını kırıp bükerek koliye tıkıştırmışlar!
    bu yöntemi düşünen, uygulayan, onaylayan ileri zekalılara birilerinin sattıkları şeyin kitap olduğunu hatırlatması lazım.

    kolinin fotoğrafı: http://i.hizliresim.com/p83gkn.jpg