honorlion4
profili

  • maliye bakanının fakir aile ziyareti

    90'lı yıllarda ilkokuldayken ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı, çanta, bot, mont vs. dağıtılırdı. hala vardır yoktur bilemiyorum. sınıfta ihtiyaç sahibi öğrenciler isimleri okunup ders esnasında idareye çağırılırdı. ordan da eve gider, ellerinde verilen yardım eşyasıyla sınıfa geri dönmezlerdi. başkaları görmesin, gururları incinmesin diye. fakir olmak utanılacak bir şey değil, zaten okuldaki kimse maddi anlamda diğerinden çok iyi ya da kötü durumda değildi, ama buna rağmen kimse kimseye "bunlar fakir." diyemesin diye çaba gösteriliyordu. bunu yapan ayıplanıyordu. nedense aklıma bu hatıraları getirmiş olay...

  • akşamdan kalma yapmayan içki

    sikeyim öyle içkiyi.

  • 16 nisan 2017 ysk'daki false flag operasyonu

    güzel teori, bilimin gereği olarak teoriyi çürütmeye çalışalım:
    "ancak evet cephesi kendi elindeki sahte pusulaya da basacak mühür bulamaz mı?" diye sorulmuş. bulamaz hocam. eksik olan mühürler ysk'nın filigranı veya mührü değil, her sandık için ayrı ayrı pusulalara basılan, sandık kurullarının mühürleri. yüz binden fazla sandıktan bahsediyoruz. sahte pusulayı her nerede basıyorsanuz, tüm taşra sandıklarının mührünü taklit edemezsiniz. etseniz bile bunlar sandıklara nakledilirken örneğin ardahan'ın köyünde kurulan sandık için ürettiğiniz sahte oy pusulaları ile bursa'nın bir mahallesi için ürettikleriniz birbirine karışırsa daha büyük bir skandala imza atarsınız. sandıkların tümünde yerel bir organizasyona girişelim derseniz, oy çalmak iyi bir şey sanarak videosunu çekip facebook'a insatagram'a atacak aptallar çıkacaktır(!). bu nedenle sonuçları manipüle etmek için en mantıklısı ysk mühürlü, damgalı ama yerel sandıkların mührünü taşı(ya)mayan evet basılmış pusulalar hazırlayıp, ysk'ya mühürsüz oyları geçerli kabul ettirmektir.
    türkiye'de yolsuzuk, hile ne zamandan beri hükümet düşürüyor da hükümete karşı koz olarak kullanılsın?

  • koray avcı

    ülkede beyefendiliğin alçakgönüllülüğün değil ukalalığın bayağılığın prim yaptığının bir başka kanıtı. şu sıralar beyaz show'da nota bilgim sıfır konserlerimde bağırıyorum sesim rastgele doğru çıkıyor diye gururla anlatan yorumcu.