bidakkabiseydicem2
profili

  • erken boşalmaya çözümü tek kelime ile açıklayacak

    zengin cocuklari parasi oldugu icin kucuk yasta sex yapmaya baslar. vucutlari sex e yani gercek sex e alisir ve uzun uzun sevismeye gerektigi zamanda bosalmaya alistira alistira zevk almaya alisir. bu yuzden beyin ve penis arasinda saglikli bir iliski gelisir erken bosalma sorunu olmaz. vucut erken bosalmaya biran once isi bitirmeye degil uzun uzun zevk ala ala isi devam ettirmeye alismistir

    ama fakir aile cocuklari ergenlikten olene kadar hep masturbasyon yapar. cunku fakirsin hangi kizla iliskiye girebilirsinki. ancak cavusu tokatlarsin. zaten evlenecegi kadinda cirkin olacagi icin cunku guzel bir kadin asla fakir erkekle evlenmez, evliyken bile masturbasyon yapar. masturbasyon normal sex e zit olarak bir an once bosalmaya calisma eylemidir. kimse uzun uzun masturbasyon yapmak istemez cunku fazla bir zevk yoktur masturbasyonda ana amac bosalmaktir. o yuzden uzun yillar masturbasyonla hayati gecmis fakir erkek kazara guzel kiza denk gelse bile yine erken bosalacaktir cunku beyin penis iliskisi oyle gelismistir.

    kisaca erken bosalma fakirlerin hastaligidir.

  • amerika birleşik devletleri

    gdp si 20 trilyon borcu da 20 trilyon. butce aciklari inanilmaz buyuk ama onemli degil cunku istedikleri kadar para basip bununla butceyi kapatiyorlar. diyeceksinki bu kadar para basilinca enflasyon firlamiyormu? hayir firlamiyor cunku basilan paralarin %80'i abd disinda.

    ıyi de ne isi var yurtdisinda?

    cunku abd dolari rezerv para yani butun dunya kullandigi icin paranin cogu abd disinda

    ee bunun konumuzla ne alakasi var?

    soyle alakasi var. abd istedigi kadar para bassin, dunya ekonomisi ne kadar hizli buyurse bu fazladan para basmanin getirdigi global enflasyon etkiside sulandirilmis (dilution effect) oluyor.

    ıyide hocam bu cok sacma haybeye para basarak nereye kadar ve bu isten abd karli cikiyorsa kesin birileri zarar ediyordur? kim onlar?

    zarar edenler dolar basma yetkisi olmayan ama dolar kullanan ulkeler. cunku ellerinde uzerinde 100 yazan yesil kagida basilmis tuvalet kagidinin esasinda bir degeri yok ama onda bir deger varmis gibi mal ve hizmet karsiligi kabul ediyorlar.

    yani?

    yani amerika ne kadar cok dolar basarsa dolar basma yetkisi olmayan ulkeler fakirlesir.

    vaybe amma sistem kurmus adamlar.

    (bkz: masonlar)