finish off as a happy6
profili

  • aöf mezunlarının kendini lisans mezunu sanması

    gayet de hakları var. şimdi isim verip birilerini rencide etmek istemiyorum ama gidip abuk subuk bir taşra üniversitesinde bomboş geçen bir 5 yıl neticesinde alınan lisans diploması aslında aöf diplomasından pek de farklı değildir. hatta vizyon sahibi bir aöf öğrencisi bunlardan çok daha yüksek nitelikler elde edebilir lisans eğitimi boyunca.

    sanki bana lablardan dışarı çıkmıyor haspalarım.

  • referans torpil değildir

    özel şirketler için geçerli, devlet kurumları için geçersiz önermedir.

    devlet kurumları personel istihdamını tarafsız ve adil sınavlarla gerçekleştirmeli, güvenlik tehlikesinin bulunduğu pozisyonlarda ise emniyet birimleri ayrıntılı ve detaylı güvenlik soruşturması yürütmelidir.

    aynı anneden doğan iki kişinin bile ne kadar zıt kutuplarda bulunabileceği herkesin malumu. "bizim x kişisinin tanıdığıymış, öyleyse güvenilir adamdır." türü bir mantık devlet kurumlarında ve sonuçta devletin kendisinde yozlaşmayı getirir. unutulmamalıdır ki, bu devletin çarkları sadece şirketlerden ve esnaflardan toplanan vergiler sayesinde dönmüyor; sınır boylarında gerektiğinde kanını ve canını ortaya koyan kimselerin fedakarlıkları ile bu devlet ayakta kalıyor. bu devletin kaynaklarında yetimhanedeki kimsesiz çocuğun da hakkı var; yoğun mesailerden çoluğunu çocuğunu dahi görmeye fırsat bulamayan beyaz/mavi yakanın da...

    istisnaları hariç olmak üzere, özel şirketler ise bir kişinin veya ilgili şirketin yönetim kurulunun insiyatifinde bulunan oluşumlardır. isterlerse okuma yazma bilmeyen adamı başınıza müdür diye koyabilirler. nihayetinde onların malı, onların şirketi.

  • çiğ köfte acılı diye çalışanı dövmek

    helal rızık peşinde koşan pırlanta gibi bir gencin darp edilmesi olayıdır.

    söz konusu olaydaki gibi ağzıyla içmeyen kimselere aynı zamanda kamu davası açılmalıdır.

  • siyabend şimşek

    toplumsal bir sorunun farkedilmesi uğruna kendini feda etmiş kahraman bir avukattır.

    çirkefliğe, şirretliğe, kabakuvvete ve kahpeliğe geçit vermemiştir.

  • ingiltere'den doğru dürüst müzisyen çıkmaması

  • 25 yaşına kadar seks yapmamış yazardan açık mektup

    göz yaşları içinde okuduğum mektuptur.

    kardeşim, mektubunu okudum. inanılmaz derecede içimi burktum. heteroseksüel bir erkeğim ama bi defaya mahsus olmak üzere sana vericem. ulaş bana...