hademe3
profili

  • yetenek mi çalışmak mı başarıya götürür sorunsalı

    bir konuda hem yeteneğinin olması hem de yaşadığın dönemde o yetenegini kullanacağın aktivitenin olması büyük şans gibi geliyor bana.

    cristiano ronaldo bundan 200 yıl önce futbol diye bir şey yokken dünyaya gelseydi dümdüz bir adam olacaktı.
    antik mısırda futbola ya da kemana falan yeteneği olan birileri bu durumu asla bilmeden öldü.

    şimdilerde drone kullanıcıları var üstün yetenekli böyle her yerden geçiriyorlar droneları vs. ancak bu adam 40 yıl önce doğsa bunlardan haberi bile olmadan yaşayıp ölecekti.

    belki bundan 1000 yıl sonra uygulanmaya başlayıp popüler olacak bir spor ya da aktivite herhangi bir şeyde aşırı yeteneğim var ve bunu bilmiyorum. umarım yoktur öyle hiç uygulayamayacağım bir yeteneğim olmasındansa gelecekte de olsam yine yeteneksiz olacağımı düşünmek daha iç rahatlatıcı.

    hem yetenekli olmak hem uygun dönemde doğmak ayrıca çok çalışmak ve şansının iyi gitmesi böyle düşününce aşırı zor geliyor. npc olmak güzel kafa rahat

  • milli kredi notu değerlendirme kurumu

    (bkz: 15 temmuz kredi notu değerlendirme kurumu)
    isim de buldum.

  • boşanma oranlarının artma sebepleri

    bir insanla tek vucut olamamak , senin paran, senin araban, seninkiler gibi kopukluklar olduğunca insanlar boşanır, evlilik tek vucut olmaktır gerçekten. insanlar internet, tv gibi nedenlerle sürekli hayali ilişkilere özeniyor ilk başlarda güzel giden ilişki, zamanla kişiler gerçek yüzlerini gösterdikçe dağılıyor.

    saçma sapan evlilik adetleri yüzünden gerek kendi özentisi gerek ailesinin ısrarı yüzünden kızlar hep bir prens bekliyor. pahalı ev eşyaları, pahalı takılar bir kere evleniyorum saçmalığı yüzünden borç harç ile evleniliyor. evliliği eve gelen dangalak misafirlere saçma sapan eşyalarını gösterip bununla hava atmak istiyor gelinler ya da damatlar. sosyal paylaşımda kendilerini prens ve prenses gibi gösterip çevresine hava atmak istiyorlar. düğünlerin amaçları bu duruma geldi.

    sonradan hayatın, evliliğin başlaması ile aylar önce gelinliğiyle ya da damatlığıyla olan çiftin karşısında atletle, pijama ile oturduğunu gece horladığını gören çşiftler o hayal aleminden çıkıyorlar. evet evliliği düğünden, yılışık sevgi gösterilerinden sana çiftler en kolayından birbirlerinden vazgeçip boşanıyorlar. sonuç o artık tanıdığım kişi değildi ouyor.

    20 milyara salon takımı, 18 milyara mutfak takımı alan çok mutlu, yılışık sevgilililer vardı tanıığım. en güzel düğünü en güzel nişanı yaptılar ama bu evlilik 6 ay sürdü. borçlar ve insanların gerçek yüzleri o çifti ayırdı.

    ayrıca 1+1 ev kiralayıp sadece kuru nikahla evlenen ve şuan ucuz bir koltukta sarılarak film izleyen 4 yıllık evliler de var. tek vucut olmayı bildiler hep bizim diye konuştular :)