jamesjersey5
profili

  • niyazi nefi kara

    mecliste yaptığı şey ne etiğe ne de delikanlılığa sığar doğrudur. ancak burada ilginç olan ak partililerin demokrasiyi kullanarak cumhuriyeti ortadan kaldırabileceklerine inanıp kendilerinin seviyesinde kimseyle karşılaşabileceklerini hesap edememeleri. ben bundan sonra chp'lilerden buna benzer daha fazla hareket bekliyorum. chp ve laik cumhuriyetçiler şu anda köşeye sıkıştı. referandum kararının meclisten kolay geçeceğini sananlar yanılıyorlar. bu tür hareketler bilinçli olarak yapılacak ve giderek dozu artırılacaktır. zorbalıkla mücadelenin yöntemi nezaket değildir.

  • f-16'ya taş atan adam

    fake'tir. uçak zaten binadan daha yukarıdan uçuyor. perspektiften dolayı insanların olduğu seviyenin altında görülüyor. atılan taşa zoom yapılması ise bildiğin komedi. o uçaklar sonic boom oluşturabilmek için ses hızında dalış yapıyorlardı bu da yaklaşık saatte 1235 km hızla gittiği anlamına gelir. nasıl gaza gelmeye hazır her şeye inanan saf bir millet olduğumuzun kanıtı bir video olmuş. şuna inanıp gururlanan adam direk maldır.

  • 2023 yılında kişi başına gelir 25 bin dolar olacak

    2008 yılında hesap yöntemi değişip 10.000$ olduğundan beri 1000$ bile artmamış kişi başına düşen milli geliri önümüzdeki 7 senede %150 artıracağını iddia eden adama modern dünyada gülerler. türkiye'de oy verirler.

  • ispanya'da tuvaletlerde su ve kağıt olmaması

    bir bıkmadınız avrupalının tuvalet temizliğini tartışmaktan. avrupalının bilimini sanatını tartışsana birader. rönesansı nasıl kaçırdım diye merak etmiyor ispanyol kıçını nasıl siliyor diye merak ediyor.

  • 10 rakamlı şifre problemi

    6210001000