feli cheetah1
profili

  • 14 yaşındaki kıza tecavüze saygın tutum indirimi

    olay diyarbakır'da gerçekleşiyor.

    "2013 yılında 14 yaşındaki z.b.'yi başına taşla vurup, bayıltarak tecavüz eden ve hamile kalmasına yol açan 22 yaşındaki y.t.'ye duruşmadaki saygın tutumu nedeniyle indirim uygulanarak 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi."

    "diyarbakır cumhuriyet başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre sanık y.t., 2012 yılı kasım ayında duygusal ilişki yaşadığı 14 yaşındaki z.b. ile gezmek için buluştu. iddiaya göre genç kızı çiftkapı semtine getiren y.t., burada mağduru kolundan tutup surların içine çekti. direnen mağduru kafasına taş vurarak bilincini kaybedecek şekilde döven y.t., daha sonra baygın yatan z.b.'ye cinsel istismarda bulundu. iddianamede karnı şiştiği için annesi tarafından hastaneye götürülen z.b.'nin 8.5 aylık hamile olduğunun ortaya çıkması üzerine ailesinin şikayetçi olduğu vurgulandı. ruh sağlığı bozulan mağdurun takip eden süreçte bir erkek çocuk doğurduğunu belirten savcı, z.b.'nin devlet korumasına alındığını kaydetti. iddianamede bebek ve şüpheliden alınan doku örneklerinin dna karşılaştırmasında ana-baba-çocuk ilişkisi bakımından uyumlu olduğunun saptandığı da belirtildi."

    13 yıldır bu ülkenin götünü sikip yine de %50 oy alan bir partinin yargı kurumlarından beklenecek bir karar.

    haberin devamı

    zorunlu edit: görüyorum ki aramıza yeni göt kılları katılmış. şu olayın ve hatta bunun gibi yüzlerce olayın sorumlusunun bu iktidarın olmadığını savunmak nasıl bir aptallıktır ya. şerefsizin biri çıkar gencecik kızı yakar, doğrar, tecavüz eder hakim iyi hal indirimi verir. sonra başka bir şerefsiz çıkar der ki "benim erkekliğime dokundu" hakim iyi hal indirimi verir. ben öyle hakimin de, ona maaş veren devletin de, ona eğitim veren hocanın da ta götüne koyayım. yeter lan artık. bu kadar insafsız, bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorsunuz aklım ermiyor.

    he bu arada unutmadan;

    (bkz: asgari ücret 750 tl olsun)