wilhelmwasmuss3
profili

  • öğretmenlerin sınav kağıdını ifşa etmesi

    90 sonrası doğumlu ogretmenlerde bolca görülen meslek etiğine uymayan çiğ hareket. bakın ben ne mücadeleler veriyorum, ne gerizekalılarla uğraşıyorum alt metinli hareketler. öğrencinin ismini paylaşmayınca herhangi bir problem olmadığının düşünülmesi de patolojik bir durum.

    öğrenci çocuktur, ergendir, bilgisizdir vs saçmalayabilir. öğrencinin sinav kağıdı üzerinden sosyal medyada "görünür" olmaya çalışan öğretmenlerin genel hal ve hareketlerine bakarsanız onların da birer ergen olduğunu fark edebilirsiniz.

    hoş sinav kağıdı resmi evraktır. sağda solda internette paylaşılması zaten yasaktır. ama tabi bu hareketi yapacak ogretmenin de yönetmeliklerden filan çok da haberdar olması beklenemez.

  • euro truck simulator 2

    tır simülasyonu olup, yav dümdüz yolda ilerliyorsun işte çok sıkıcı denilen oyun.

    abi siz şu oyunu alırken nasıl bir beklenti içine giriyorsunuz merak ediyorum. berlinden groningene tuz taşırken, turist ömer uzay yolu filmindeki tuz emen canavarın seksi kadın kılığında otostop çekip, sizinle sevişirken aniden canavara dönüşüp, boynunuzdan tuz emiklemesini, 18 ton tuz yüklü dorseye dalmasını falan mı hayal ettiniz neyin sıkıcılığı, hayal kırıklığı.

    sürekli ilerliyorsun demiş adam, ne olaydı, sadece geri vitesi olan tır mı yapsalardı - ki teknik olarak geri giderken de ilerlersin- bu oyunda ilerliyorsun yani.

  • 23 ekim 2015 hayatımın en mutlu günü

    (bkz: evlenmen çok hojtur ama bize na)