ghergedan5
profili

  • çiftlik bank

    para aptal adamin eline yakismaz. uckagit zeka isidir ve aptalin parasinin uckagitcinin cebinde durmasi daha hayirlidir. varsa para kaptiran uzulmesin. her serde bi hayir vardir.

  • hepsiburada.com

    n11'de 34 liraya satilan sonax brilliant shine otomobil cilasini 269,90 lira yerine %86 indirimle 36,89 liraya satmaya calisan site.

  • izmir'de bir suriyelinin iki genç kızı ezmesi

    o direksiyonun başına muhabbet kuşu koysan, direksiyonu hafif sağa kırıp bu kazanın yaşanmasını engellerdi. kızlar zaten geçmeden önce yolu kontrol ediyorlar. orospu çocuğu o kadar hızlı geliyor ki, kızlar kaldırıma bir adım kala hızlı gelen aracı farkedip kaçmaya çalışsalar da kaçamıyorlar. olayda kesinlikle kasıt var. izlerken çok üzüldüm. gencecik iki kız. umarım sağlıklarına kavuşurlar.

    ayrıca bu kızlardan; sağa sola bakmadan karşıdan karşıya geçen embesiller diye bahsedip, doğal seçilim bakınızı veren anasını suriyelilere siktiren piç kurusu. senin ben vicdanını sikeyim.

  • italyan denildiğinde akla gelen ilk şey

    (bkz: meme arasına penis koymalı seks)

  • camide boşalan safa yanındakini itekleyen dayı

    diyanetin böyle gizli bi kontenjanı var. her camiye üçer beşer yerleştirmişler bunlardan. cemaatin içine karışıp, boşalan safa yanındaki birini iteklemek suretiyle cami içindeki düzeni sağlıyolar. "çok istiyosan sen doldur safı ulan" da diyemiyosun, öyle içinden süpaneke okuyarak gidiyosun ön safa doğru. hele yanında bi arkadaşın, abin, baban varsa; ön safa giderken bi ağlamaklı oluyosun. bu arada önde hala saf boşalmaya devam ediyo, zigzag çize çize imamın yanına kadar gidiyosun. müezzinliğe kadar yolu var.