groundctrl2
profili

  • recep tayyip erdoğan

    şu aralar kendi vatandaşına tuzak kurmakla meşgul.
    gelin tekrar gezi eylemi yapın ki yeni güvenlik yasası sayesinde sizi polise güzelce öldürteyim, yaklaşan krizin faturasını da size yıkayım, diyor.

    bırak yol yapmayı, bu adam ülkeyi ekonomik anlamda almanya düzeyine getirmiş olsaydı bile bu kadar pisliği bizim bünyemiz yine kabul etmezdi, kusura bakmayın sevgili akp seçmeni.

  • volkswagen'in yerini alacak otomotiv firması

    volkswagen sadece amerika ve avrupa'da prestij kaybetti. türkiye'de kaybetmez. o araç radyasyon yaysa bile bizim insanımız alır ve kullanır. türk vatandaşı yalana ve yalancıya alışıktır, öpüp başına koyar, mevki ve makam verir, dolayısıyla volkswagen'e bir şey olmayacaktır çünkü emisyon katakullisinde son kullanıcıyı doğrudan etkileyen bir durum yok. gaza basınca gidiyor ve kapısı hala tok sesli.
    aracınız, dünyayı iddia edilenden biraz daha fazla kirletiyor, azot oksite bağlı kanser vakası oluşma ihtimalini bir tık daha yükseliyor, o kadar. mühim değil yani. yav bunlar mesele değil zaten türk insanı için. bunlaaar bu işin fıtratında var.
    koskoca tüvtürk bile milyon tane vosvosa emisyon testi yapmış, şimidiye kadar sorun bulmamış, sen hala azot diyorsun, çevre diyorsun... emisyonu en iyi biz biliriz.